Meta rolt verschillende updates uit om de Facebook-video-ervaring te verbeteren

Meta is begonnen met het uitrollen van een reeks updates om de Facebook-video-ervaring te verbeteren. Het sociale netwerkplatform omvat:

 • Nieuwe bewerkingstools geïntroduceerd.
 • Opnieuw ontworpen door video bladeren.
 • Vereenvoudigd videotabblad.
 • Verhoogde betrokkenheidsmogelijkheden.

Waarom kan het ons schelen? Facebook is veranderd in een one-stop-shop waar mensen kunnen genieten van de beste Instagram- en Facebook-feeds. Dit is geweldig nieuws voor marketeers die hun campagnes op Instagram promoten, aangezien ze nu toegang hebben tot Facebook-doelgroepen, zelfs als ze geen actief profiel hebben, waardoor ze een groter potentieel bereik hebben dan ooit tevoren. Bovendien betekent het gestroomlijnde herontwerp dat het voor Facebook-gebruikers gemakkelijker dan ooit zal zijn om nieuwe inhoud te ontdekken, waardoor merken nog een kans krijgen om nieuwe potentiële klanten te bereiken.

Nieuwe videobewerkingsmogelijkheden. Meta introduceert Reels-bewerkingstools voor feedvideo’s om u te helpen meer dynamische inhoud te maken. Nieuwe hulpmiddelen zijn onder andere:

 • Vlotte bewerking: Als u Meta Business Suite gebruikt, hebt u toegang tot de audio-, muziek- en tekstbewerkingsfuncties die al in Reels zijn opgenomen. Deze nieuwe tools maken het gemakkelijker om creatieve elementen te stapelen en te timen, wat resulteert in een eindproduct van hogere kwaliteit.
 • Meer tools voor het bewerken van clips: Je hebt nu de mogelijkheid om clips te versnellen, om te draaien of om te keren, waardoor je meer creatieve opties hebt voor je inhoud.
 • Verbeterd geluid: U kunt nu meer experimenteren met audio, zoals het toevoegen van muziek en geluidsfragmenten, het opnemen van voice-overs en het verminderen van ongewenste ruis
 • HDR-toegang: Je kunt nu HDR-video’s van je telefoons uploaden naar reels. Geüploade clips kunnen nu ook in volledige HDR-modus worden afgespeeld, wat resulteert in een hoogwaardig eindproduct.

Ontvang de dagelijkse nieuwsbriefzoekopdracht die marketeers vertrouwen. Aan het verwerken … Even wachten, a.u.b. INSCHRIJVEN Zie voorwaarden. functie getCookie(cname) { let name = cname + “=”; laat decodedCookie = decodeURIComponent(document.cookie); laat ca = gedecodeerdCookie.split(‘;’); voor(laat i = 0; i[i]; terwijl (c.charAt(0) == ‘ ‘) { c = c.substring(1); } if (c.indexOf(naam) == 0) { return c.substring(naam.lengte, c.lengte); } } opbrengst “”; } document.getElementById(‘munchkinCookieInline’).waarde = getCookie(‘_mkto_trk’);

Gemakkelijkere navigatie. In een poging om video-inhoud zo vindbaar mogelijk te maken, heeft Facebook een aantal wijzigingen doorgevoerd, waaronder ontwerpwijzigingen en nieuwe functies:

 • One-stop video-tabblad: Mensen hebben nu toegang tot alle video’s, van reels tot live-inhoud tot het langlopende videotabblad, voorheen bekend als Facebook Watch.
 • Aanbevolen spoelen zijn gemarkeerd: Voor Facebook-gebruikers zal het tabblad Video’s een nieuwe sectie met horizontale rollen bevatten die aanbevolen rollen zal markeren.
 • Nieuwe layout: Om de navigatie nog gemakkelijker te maken, verschijnt er binnenkort een tabblad Video in de snelkoppelingsbalk (hoewel de tabbladen van de snelkoppelingsbalk worden bijgewerkt op basis van de functies die mensen het meest gebruiken).

Verbeterde ontdekking en gebruikerservaring. Facebook maakt het zijn gebruikers ook gemakkelijker dan ooit om video’s over populaire onderwerpen en trends te ontdekken met een herontwerp van Explore Video. Het platform werkt door inhoud te leveren waarvan het denkt dat de gebruiker deze leuk en interessant zal vinden, met behulp van een combinatie van menselijke curatie en machine learning.

Meer betrokkenheidsmogelijkheden. Instagram Reels wordt niet alleen mogelijk gemaakt door Facebook, waardoor merken meer mensen dan ooit tevoren kunnen bereiken, maar mensen hebben nu ook de mogelijkheid om op deze clips te reageren zonder van app te wisselen.

Wat zei Meta? In een verklaring op de Facebook-redactiekamer zei Meta:

 • “We zijn begonnen met het uitrollen van updates die meer Reels-bewerkingstools aan Feed zullen toevoegen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om dynamische video’s op Facebook te maken.” Of we nu een video naar vrienden en familie posten of mensen met dezelfde interesses proberen te bereiken. , stellen onze videobewerkingstools mensen in staat zich op nieuwe manieren uit te drukken met reel- of lange video’s.
 • “Video staat centraal op Facebook – korte video’s zijn sinds 2007 beschikbaar in de Feed. Op dit moment stelt onze unieke dwarsdoorsnede van reel-, long-form- en live-inhoud mensen in staat om video’s te bekijken over de dingen waar ze van houden, de nieuwe dingen. ze willen er graag meer over leren en communiceren met echte mensen met dezelfde interesses.
 • “We blijven zwaar investeren in video, dus vandaag delen we de nieuwste manieren waarop we mensen in staat stellen om video op Facebook te maken, te verkennen en ermee bezig te zijn.”
 • “Maar dit is nog maar het begin. We zullen doorgaan met het bouwen van meer tools voor makers om zichzelf uit te drukken, een publiek op te bouwen en geld te verdienen, samen met ontdekkings- en personalisatiefuncties die je meer controle geven over je ervaring.”

De post Meta maakt verschillende updates om de Facebook-video-ervaring te verbeteren verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten