De Wix AI-websitegenerator maakt een volledige website: afbeeldingen, tekst, alles

Wix geeft informatie vrij over zijn AI-websitegenerator die een hele website kan maken, inclusief tekst, afbeeldingen en een uniek website-ontwerp. Daaropvolgende bewerking en aanpassing gebeurt met behulp van meer op AI gebaseerde tools.

Wix-websitebouwer

Wix heeft naam gemaakt als platform waarmee iedereen snel online kan met een aantrekkelijke website. Hun waardevoorstel is om het voor uitgevers gemakkelijker te maken zich op hun bedrijf te concentreren, terwijl Wix de technologie en SEO voor haar rekening neemt. Maar dit nieuwe aanbod brengt dat uitgangspunt naar een ongekend niveau van automatisering, dat Wix terecht “… een ongekend gemak” noemt.

Vier nieuwe AI-functies

Wix heeft binnenkort vier door AI aangedreven functies aangekondigd:

 1. AI-websitegenerator
 2. Een AI-assistent-tool om uw bedrijf te beheren
 3. AI-pagina- en sectiebouwer
 4. Object gum

1. AI-websitegenerator

AI-websitegenerator maakt een complete website voor elk bedrijf, van e-mail tot winkels naar restaurants, etc. Zodra de site is gebouwd, kunnen winkeleigenaren de site aanpassen met behulp van ingebouwde AI-tools.

2. AI Assistant-tool om uw bedrijf te beheren

Het is een tool die ondernemers helpt een strategie te creëren op basis van feitelijke bedrijfs- en websitegegevens. De aankondiging beschrijft de mogelijkheden: “De AI Assistant Tool for Managing your Business biedt verbeteringen aan bedrijven en creëert gepersonaliseerde strategieën op basis van analyses en websitetrends. Het vereenvoudigt alledaagse taken om bedrijfsbeheer naar een hoger niveau te tillen.

3. AI-pagina en sectiemaker

Wix-klanten kunnen pagina’s of secties van een website maken door te beschrijven wat ze nodig hebben en de tool doet alles, tekst, ontwerp en zelfs afbeeldingen.

4. Objectwisser

Wix biedt een op AI gebaseerde tool voor beeldmanipulatie die foto’s kan wijzigen, zoals het extraheren van objecten uit afbeeldingen.

AI-tools voor snelle website-ontwikkeling

Er zijn eigenlijk meer op AI gebaseerde tools die de kracht van ChatGPT benutten om titels en paragrafen te maken.

AI-tools hebben de volgende mogelijkheden:

 • Genereer een domeinnaam
 • Ontwerp uw site of sjabloon opnieuw
 • Maak unieke afbeeldingen die beschrijven wat je nodig hebt
 • AI-fotobewerking en -verbetering
 • Een AI-videotrailergenerator die de aangeleverde video gebruikt om professionele trailers te maken
 • Productbeschrijvingen
 • Productaanbevelingen om de verkoop van producten waarin klanten mogelijk geïnteresseerd zijn te helpen verhogen

Wix AI-tools

Deze nieuwe AI-tools vallen op omdat ze nuttig en uitgebreid zijn.

Avishai Abrahami, oprichter en CEO van Wix, zei:
“We zijn volledig toegewijd om gebruikers volledig geïntegreerde innovaties te bieden, zoals AI-websitegeneratoren die geweldige gebruikerservaringen bieden om uiteindelijk de volgende generatie website-ontwikkeling te stimuleren… Deze nieuwe tools versterken de kracht en toewijding van ons data science-team.” , die leiders zijn geweest in het integreren van de kracht van AI en het rechtstreeks naar Wix-gebruikers brengen. We staan ​​aan de vooravond van iets werkelijk verbazingwekkends, en naarmate de AI-technologie vordert, zullen we ons aanbod blijven ontwikkelen, zodat gebruikers hun bedrijf kunnen laten groeien en efficiënter en creatiever kunnen slagen dan ooit tevoren.

AI-websitebouwer voor bedrijven

Wix staat bekend als een SaaS-technologie voor het ontwikkelen van websites waarmee bedrijven eenvoudig aantrekkelijke websites kunnen maken zonder na te denken over de onderliggende technologie of SEO. Er zijn al sites die AI-aangedreven websitebouwers aanbieden. Maar wat Wix biedt, is het gemakkelijk maken om uw online bedrijf met behulp van AI naar het volgende logische niveau te tillen. Het feit dat deze tools analyse en AI-analyse van sitetrends omvatten, spreekt goed over Wix’ focus op het helpen van zijn gebruikers om zakelijk succes te behalen. Lees meer over deze AI-aangedreven tools op Wix.
Uitgelichte afbeelding door Shutterstock/Prostock-studio.

Relevante berichten