Bluehost presenteert een WordPress-platform aangedreven door kunstmatige intelligentie

Bluehost presenteert een WordPress-platform aangedreven door kunstmatige intelligentie post thumbnail image
Bluehost heeft de lancering aangekondigd van een set van zes mogelijkheden die een workflow creëren waarmee het snel en eenvoudig is om een ​​website of winkel te starten met WordPress. Het nieuwe product, WonderSuite genaamd, biedt uitgevers bij elke stap AI-gebaseerde begeleiding en fungeert als co-piloot. De reeks producten neemt de eenvoud van closed-source clickbait en website-ontwikkeling en past deze aan het open-source WordPress-ecosysteem aan. Volgens Ed Jay, president van Newfold Digital, het moederbedrijf van Bluehost: “Met WonderSuite halen we de complexiteit uit het bouwen van een website of winkel met WordPress en helpen we onze klanten dit ontwikkelingsproces eenvoudig, gemakkelijk en snel te maken, zodat ze hun website kunnen publiceren en hun bedrijf sneller kunnen laten slagen…”

Zes geavanceerde opties

Het nieuwe systeem bestaat uit zes componenten, waaronder:

Log in

Dit is de eerste stap waarbij de gebruiker een reeks vragen beantwoordt die het systeem helpen automatisch de componenten te selecteren die nodig zijn om een ​​nieuwe website te maken.

Screenshot van de inlogfunctie

Bluehost presenteert een WordPress-platform aangedreven door kunstmatige intelligentie

onderwerp

Website-ontwikkeling begint met een multifunctioneel thema dat sjabloonopties biedt die vervolgens in de volgende stap worden gebruikt.

WordPress-blokken

Dit is een bibliotheek met WordPress-bloksjablonen, de bouwstenen van elke webpagina. Deze stap personaliseert de site volgens de behoeften en het doel van de site.

WonderHelp AI-gids

Dit is een module die begeleiding biedt bij elke stap van het proces. Volgens Bluehost: “Een door AI aangedreven, efficiënte stapsgewijze handleiding om gebruikers door het hele proces van het bouwen van een WordPress-website te leiden. Voorbeeld: in plaats van een zoekmachine te gebruiken om erachter te komen “Hoe maak je een blog met WordPress?”, biedt WonderHelp een stapsgewijze handleiding in de websitebouwer en begeleidt gebruikers door het hele proces met deze instructies ingebouwd in elke pagina. ”

Screenshot van het helpsysteem

Een afbeelding die laat zien hoe AI-instructies aan een vraag kunnen worden gekoppeld

Een screenshot met de reactie van het helpsysteem

Bluehost presenteert een WordPress-platform aangedreven door kunstmatige intelligentie

WonderCart

Deze e-mail een reeks handelsfuncties die handig zijn voor promotie- en verkoopactiviteiten. Bluehost legt uit: “E-mail commerce-functie ontworpen om ondernemers in staat te stellen hun online verkoop te verhogen met een uitgebreide set cross-sell- en up-sell-functies in één geïntegreerde oplossing. Inbegrepen in de online winkelpakketten van Bluehost, biedt WonderCart een verscheidenheid aan promotie- en kortingsopties in een alles-in-één oplossing voor het verhogen van de online verkoop.

Door AI aangedreven contentgeneratie

Het is een functie waarmee online verkopers teksten, productbeschrijvingen en fragmenten kunnen maken om winkeleigenaren snel aan de slag te krijgen. Dit deel verschijnt later in 2023.

WordPress gemakkelijk maken

WordPress is zo ontworpen dat het direct uit de doos eenvoudig te bouwen is. Hoewel de eerste installatie snel gaat, is er toch enige vaardigheid en ervaring nodig om een ​​mooie website te maken. De nieuwe WonderSuite van Bluehost maakt het voor iedereen mogelijk om een ​​volledig uitgerust e-mailaccount aan te maken. eCommerce-site met behulp van WordPress, ’s werelds meest vertrouwde platform voor het publiceren van websites. Lees de officiële aankondiging: Bluehost WonderSuite – WordPress is geweldig voor iedereen Afbeelding met dank aan Shutterstock/Thx4Stock

Relevante berichten