Transformeer de klantervaring en verbeter de bedrijfsprestaties met een geoptimaliseerde technologiestack

Transformeer de klantervaring en verbeter de bedrijfsprestaties met een geoptimaliseerde technologiestack post thumbnail image

In de loop van de tijd heeft slechte technologie-integratie geleid tot een landschap van gefragmenteerde tools en inconsistente gegevens, wat heeft geleid tot ongewenste valkuilen van verloren inkomsten, gemiste kansen en een beschadigde merkperceptie. In dit webinar zullen Bill Sears en Christian Monberg van Zeta Global en gastspreker Joe Stanhope van Forrester Research de rol onthullen die een uitgebreide integratiestrategie speelt bij het optimaliseren van bestaande technologieën en het verbinden van ongelijksoortige datasets om klantervaringen te verbeteren en betere bedrijfsresultaten te creëren. Lees meer door u te registreren en deel te nemen aan “Van chaos naar duidelijkheid: vertrouwensproblemen oplossen om uw technische stapel te optimaliseren”, gepresenteerd door Zeta Global. Klik hier voor meer Search Engine Land-webinars. Het bericht Transformeer de klantervaring en verhoog bedrijfsresultaten met een geoptimaliseerde technologiestack verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten