43 beste subreddits voor marketingprofessionals

43 beste subreddits voor marketingprofessionals post thumbnail image
Reddit is een sociaal netwerk dat bestaat uit kleinere communities, ook wel subreddits genoemd. Subreddits worden gemaakt en onderhouden door Reddit-gebruikers om zich te concentreren op specifieke interessegebieden. Volgens Reddit, Inc. heeft Reddit dagelijks 57 miljoen actieve gebruikers die deelnemen aan meer dan 100.000 subreddits met 13 miljard posts en commentaren. Als u op zoek bent naar een antwoord op een vraag of een discussie over het laatste nieuws in uw branche, bent u bij subreddits aan het juiste adres. In dit artikel zal ik enkele van de beste subreddits delen om uw werk en leven gemakkelijker te maken.

Hoe deel te nemen aan en deel te nemen aan subreddits

Als je eenmaal een Reddit-account hebt, kun je inloggen en deelnemen aan subreddits. Voordat u begint, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.
 • Voltooi je Reddit-profiel. U moet links naar uw andere profielen toevoegen, waaronder Instagram, Twitter, TikTok, Twitch, Facebook, YouTube, Tumblr, Spotify, SoundCloud, Linktree, Patreon, Cameo, Substack, Kickstarter, enz.
 • Reddit heeft een karmasysteem waarbij je punten krijgt als mensen je opmerkingen en berichten positief stemmen. Sommige subreddits vereisen dat leden een minimum aantal karmapunten hebben voordat ze kunnen posten.
 • Elke subreddit wordt gemodereerd door Redditors en heeft zijn eigen regels. Je kunt deze regels vinden in de zijbalk van de subreddit of in de vastgezette groepspost – of beide. Overtreding van subreddit-regels kan resulteren in een waarschuwing of verwijdering van de subreddit, afhankelijk van de moderator en de ernst van de overtreding.
 • Houd er bij het posten op subreddits rekening mee dat u bij sommige subreddits tekst, links, video’s en foto’s kunt plaatsen. Anderen zijn mogelijk beperkt tot alleen tekst.
 • Sommige subreddits hebben aparte chatgroepen op platforms zoals Discord, Telegram of WhatsApp. – degene die gewoonlijk in de zijbalk worden vermeld.
 • Je kunt gerelateerde subreddits vinden in de zijbalk als je een bepaalde subreddit leuk vindt.
Wanneer je een subreddit evalueert om lid van te worden, wil je zien of de community actief is en of er op posts wordt gereageerd door andere Redditors. En tenzij het je doel is om de subreddit te spammen (wat je niet zou moeten doen), wil je zien dat de moderators van de subreddit het spamvrij houden. Hier zijn enkele geweldige subreddits voor marketeers om u op weg te helpen.

SEO-subreddits

Technische SEOScreenshot van Reddit, 2023 Kunnen. Bekijk om te beginnen enkele van de SEO-subreddits, waar u soms antwoorden en inzichten vindt van John Mueller, Danny Sullivan, Gary Illyes en andere bekende namen tijdens het zoeken.
 1. r/SEO – Algemene SEO-discussie met 217k. leden.
 2. r/bigseo – SEO-community met 96,2.000 leden. leden.
 3. r/TechSEO – “…De technische kant van SEO” met 19,1K volgers. leden.

Subreddits op sociale media

Mastodon-subredditScreenshot van Reddit, 2023 Kunnen
 1. r/Instagram – Een informele community voor het bespreken van alles wat met Instagram te maken heeft met 266.000 leden. leden.
 2. r/Mastodon – Een niet-officiële community voor het bespreken van alles wat met Mastodon te maken heeft met 27.1k leden. leden.
 3. r/reddit is een officiële community met 132.000 leden. leden.
 4. r/Twitter – Een informele community voor het bespreken van alles wat met Twitter te maken heeft met 126.000 leden. leden.
 5. r/youtube – Een informele community voor het bespreken van alles wat met YouTube te maken heeft met 713.000 leden. leden.
 6. r/socialmedia – Een plek voor social media marketeers om het laatste social media nieuws, trends en tactieken te bespreken met 216.000 volgers. leden.

Subreddits van producten

Google SubredditScreenshot van Reddit, 2023 Kunnen
 1. r/duckduckgo is de officiële community voor de op privacy gerichte webbrowser met 73,2.000 leden. leden.
 2. r/google – Een niet-officiële gemeenschap van gebruikers van Google-producten met 2,1 miljoen leden. leden.
 3. r/SEMrush – De officiële Semrush-gebruikersgemeenschap met 3.1K leden. leden. Als extra bonus zijn alle moderators werknemers van Semrush!
 4. r/Wordpress – Een niet-officiële community voor WordPress-gebruikers met 179.000 leden.

Subreddits voor marketing

Adverteren subredditScreenshot van Reddit, 2023 Kunnen
 1. r/marketing – Een gemeenschap voor marketing- en advertentieprofessionals om alle aspecten van marketing te bespreken met 470.000 leden. leden.
 2. r/content_marketing – Een secundaire app voor contentmarketeers en -ontwikkelaars om contentmarketingstrategieën en -tools met 104k te verkennen. leden.
 3. r/reklama – een community van adverteerders, copywriters en gelieerde ondernemingen met 153 duizend leden. leden.
 4. r/Affiliatemarketing – Een secundaire website voor affiliate marketeers om advertenties, SEO, e-mail te bespreken. post- en filiaaladvertenties met 125 duizend leden.
 5. r/PPC – Een community gewijd aan het bespreken van betaalde advertenties op Google, Facebook en andere digitale advertentieplatforms met 135.000 leden. leden.

Technologie subreddits

Subreddit voor technisch nieuwsScreenshot van Reddit, 2023 Kunnen
 1. r/Technology is een grote gemeenschap van 13,9 miljoen leden voor discussie over het maken en gebruiken van technologie. leden.
 2. r/technews – Een subreddit voor interessant technisch nieuws met 631.000 volgers. leden.
 3. r/techsupport – Heeft u een technisch probleem? Overleg met 1,9 miljoen leden.
 4. r/privacy – Onderzoekt technologie, privacy en vrijheid in de digitale wereld met 1,3 miljoen volgers. leden.

Ontwikkeling van subreddits

Devt-subredditScreenshot van Reddit, 2023 Kunnen
 1. r/programmering is een grote subreddit voor computerprogrammering met 5,2 miljoen leden. leden.
 2. r/learnprograming – Nog een geweldige subreddit voor diegenen die willen leren programmeren of hun vaardigheden willen verbeteren met 3,7 miljoen leden. leden.
 3. r/web_design – Een webdesigngemeenschap met 712.000 leden.
 4. r/webdev – Een subreddit die alle aspecten van webontwikkeling omvat met 1,5 miljoen leden.
 5. r/userexperience – Een plek om de kunst van UX met 104k te bespreken. leden.
 6. r/css – Verken Cascading Style Sheets (CSS) met 108.000 leden.
 7. r/javascript – Leer en bespreek JavaScript-programmering met 2,3 miljoen leden.
 8. r/PHP – Laatste kennis over PHP-programmering en zijn ecosysteem met 154 duizend leden.
 9. r/Python – Ontvang het laatste nieuws over programmeren in Python met 1,1 miljoen leden.

Zakelijke subreddits

Opstart subredditScreenshot van Reddit, 2023 Kunnen
 1. r/smallbusiness – Een subreddit voor iedereen die een klein bedrijf met 1,1 miljoen volgers start, bezit en laat groeien.
 2. r/Entrepreneur – Een gemeenschap van 2 miljoen leden voor advies over bijzaken, kleine bedrijven, door ondernemingen gesteunde startups, limonadekraampjes, 1-persoonsverdiepingen en vele vormen van het genereren van inkomsten.
 3. r/startups – Vind bronnen en advies over het starten en opschalen van 1,2 miljoen startups. startup in handen van leden.
 4. r/GrowthHacking – Een plek om vragen, experimenten en strategieën over growth hacking te delen met 33K. leden.
 5. r/SaaS – Een secundair programma voor eigenaren van software-as-a-service-bedrijven om het laatste SaaS-nieuws en de laatste strategie te bespreken met 46.000 leden. leden.

Subreddits voor banen en carrières

Banen subredditScreenshot van Reddit, 2023 Kunnen
 1. r/careerguidance – Een community met 1,6 miljoen leden die zich toelegt op het bespreken van loopbaangerelateerde kwesties zoals sollicitatiegesprekken, netwerken, salarisonderhandelingen en kantoorpolitiek. leden.
 2. r/banen – 1,2 miljoen een subreddit voor leden waar werkzoekenden hun successen en worstelingen kunnen delen, maar ook tips kunnen krijgen over sollicitatiegesprekken, cv’s, doorverwijzingen en netwerken.
 3. r/motivation is een geweldige community om te ontdekken als je op zoek bent naar motiverende citaten, video’s en verhalen om je te helpen je persoonlijke en professionele doelen te bereiken, met 331.000 leden. leden.
 4. r/productivity – Vind tips en advies over hoe u productiever kunt zijn met tijdmanagement, taakprioritering en productiviteitstools met 1,5 miljoen leden.
 5. r/passive_income – Een community die zich inzet om geld te verdienen buiten je 9-5 met 331.000 volgers. leden.

Bonus-subreddits

Aww subredditScreenshot van Reddit, 2023 Kunnen
 1. r/UpliftingNews – Neem een ​​pauze van het reguliere nieuws en ontdek al het goede in de wereld met 18,9 miljoen volgers. leden.
 2. r/aww – 33,5 miljoen een op leden gebaseerde subreddit met inspirerende inhoud (denk aan puppy’s, baby’s, enz.).

Conclusie

Wat je ook wilt leren of bespreken, je kunt een subreddit vinden die bij je interesses past. Gebruik Reddit Search om meer subreddit-community’s te vinden, of vind je favoriete Reddit-gebruikers om te zien op welke subreddits ze het meest posten of reageren. Meer middelen:
 • Aan de slag met Reddit-advertenties: wat u moet weten
 • De beginnershandleiding voor Reddit: hoe te beginnen en te slagen
 • Inhoudsideeën van Reddit verzamelen.
Uitgelichte afbeelding: Roman Samborskyi/Shutterstock

Relevante berichten