Nieuwe functies in Bing en Edge maken gebruik van kunstmatige intelligentie om winkelen te vereenvoudigen

Nieuwe functies in Bing en Edge maken gebruik van kunstmatige intelligentie om winkelen te vereenvoudigen post thumbnail image
Microsoft werkt eraan om de online winkelervaring voor klanten eenvoudiger te maken. Online shoppers staan ​​voor uitdagingen zoals het vinden van geldige deals, het bepalen welke productrecensies betrouwbaar zijn en het navigeren door de veelheid aan producten. De winkelhulpmiddelen van Microsoft, waaronder Bing, Microsoft Edge, Microsoft Start en Outlook, zijn bedoeld om deze problemen aan te pakken.

Nieuwe AI-tools voor Bing en Edge

Microsoft heeft nieuwe e-mailversies van zijn Bing-zoekmachine en Edge-webbrowser geïntroduceerd. winkelfuncties die AI gebruiken om de winkelervaring voor consumenten te vereenvoudigen. Deze nieuwe tools zijn ontworpen om winkelen toegankelijker te maken, van het vinden van producten tot het vergelijken en kopen van producten. Ze voorzien kopers van informatie uit vertrouwde bronnen om hen te helpen betere aankoopbeslissingen te nemen.

Inkoop managers

Nieuwe Bing & Edge-functies Gebruik kunstmatige intelligentie om winkelen te vereenvoudigenScreenshot van: bings.blog.com, 2023 in juni Bing en Microsoft Edge bieden nu koopgidsen om mensen te helpen winkelen, zelfs als ze niet zeker weten wat ze willen. Iemand die bijvoorbeeld in Bing zoekt naar ‘schoolbenodigdheden’, krijgt een op maat gemaakte reeks aanbevelingen die de beste opties in verschillende categorieën benadrukken, zoals laptops, rugzakken en rekenmachines. De aanbevelingen bevatten gemakkelijk leesbare vergelijkingstabellen met gedetailleerde informatie over vergelijkbare producten. Koopgidsen zijn momenteel beschikbaar voor gebruikers in de VS, maar Microsoft is van plan ze in de loop van de tijd ook beschikbaar te maken voor mensen in andere landen. Mensen die de Edge-webbrowser gebruiken, kunnen koopgidsen vinden via de zijbalk van de browser of de Bing-chatfunctie.

Samenvattende beoordelingen voor weloverwogen beslissingen

Nieuwe Bing & Edge-functies Gebruik kunstmatige intelligentie om winkelen te vereenvoudigenScreenshot van: bings.blog.com, 2023 in juni Het kiezen van een product kan moeilijk zijn met zoveel opties en recensies om te overwegen. Bing Chat heeft een nieuwe functie “Review Summaries” die de hoogtepunten en heersende meningen over een product samenvat. Deze functie wordt wereldwijd uitgerold tijdens de winkelperiode nadat je bent afgestudeerd.

Prijzen komen overeen met de beste aanbiedingen

Nieuwe Bing & Edge-functies Gebruik kunstmatige intelligentie om winkelen te vereenvoudigenScreenshot van: bings.blog.com, 2023 in juni Microsoft heeft een nieuwe functie voor prijsvergelijking toegevoegd aan zijn winkeltools Bing en Edge, waarmee de prijs van een artikel wordt bijgehouden, zelfs nadat het is gekocht. Als de prijs na de aankoop daalt, kan deze functie u helpen de verkoper te vragen het verschil terug te betalen. De prijsvergelijkingsfunctie van Microsoft werkt met grote Amerikaanse retailers met een prijsvergelijkingsbeleid. Het zal in de loop van de tijd naar meer landen worden uitgerold.

samengevat

De nieuwe AI-aangedreven winkelfuncties van Microsoft zijn bedoeld om delen van online winkelen te vereenvoudigen die klanten vaak kunnen frustreren. Hoewel de tools momenteel beperkt zijn tot Bing, Edge en Start, laten ze zien dat AI waarde kan toevoegen aan e-commerce. De AI is echter nog steeds onvolmaakt, dus controleer de aanbevelingen nogmaals. Bron: Microsoft Uitgelichte afbeelding: ssi77/Shutterstock

Relevante berichten