Bing voegt nieuwe AI-aangedreven winkeltools toe

Bing voegt nieuwe AI-aangedreven winkeltools toe post thumbnail image

Microsoft heeft nieuwe AI-aangedreven winkeltools aangekondigd, mogelijk gemaakt door Bing en Bing Chat. Deze omvatten nieuwe monitoren voor prijsmatching, door AI aangedreven koopgidsen en samenvattingen van beoordelingen die tot doel hebben “u te helpen met vertrouwen te winkelen en te besparen”, aldus Microsoft.

Monitoren voor prijsmatching. Deze nieuwe prijsvergelijkingsmonitoren tonen u de prijs van een product toen u dat product kocht. Hiermee kun je een prijsvergelijking aanvragen in de winkel waar je hebt gekocht als de prijs verandert nadat je je bestelling hebt geplaatst. Microsoft zei dat het “samenwerkt met de beste Amerikaanse retailers op het gebied van bestaand prijsvergelijkingsbeleid en in de loop van de tijd meer zal toevoegen.” Het zal binnenkort verschijnen in de Amerikaanse zoekresultaten, zei Microsoft. Hier is een video van hoe de Bing-zijbalk de prijsgeschiedenis in de loop van de tijd weergeeft en u ook waarschuwt wanneer de prijs daalt:

Inkoop managers. Bing gebruikt nu kunstmatige intelligentie om koopgidsen te maken op basis van het product of de productcategorie die u onderzoekt. Door AI gegenereerde koopgidsen bieden ook productsuggesties, specificaties naast elkaar voor die artikelen en bieden mogelijk andere slimmere vergelijkingsinterfaces om uw aankoop te begeleiden. Deze koopgidsen gaan vandaag live op Bing in de VS en wereldwijd in de Edge-browser. Hier is een video over koopgidsen:

Bekijk samenvattingen. Bing zal ook recensie-overzichten verstrekken als u deze opvraagt ​​in de Bing Chat of Edge-zijbalk. Recensiesamenvattingen vatten samen wat klanten online zeggen over het product dat u onderzoekt. Het zal ook kunstmatige intelligentie gebruiken om de beste inzichten en populaire meningen over producten te genereren. Tegenwoordig wordt het wereldwijd toegepast door Bing. Hier is hoe het eruit ziet:

Hier is een video van hoe het werkt:

Waarom kan het ons schelen? Het is opwindend om te zien hoe Bing Chat en andere door AI aangedreven zoekfuncties uitbreiden, nuttiger en menselijker worden. Het is duidelijk dat als u een detailhandelaar bent, het vermelden van uw producten op Bing Shopping hier belangrijk is. Alle meningen en samenvattingen gegenereerd door kunstmatige intelligentie zullen ook interessant zijn om te bekijken. Het bericht Bing voegt nieuwe AI-aangedreven winkeltools toe verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten