Hoe Google Analytics goed in te stellen, te lezen en te gebruiken 4. [Webinar]

Vanaf 1 juli De officiële zonsondergang van Universal Analytics (UA) komt eraan, maar bent u er klaar voor? Is uw bedrijf begonnen met de migratie naar Google Analytics 4 (GA4)? Met GA4 komt een groot aantal nieuwe gegevensstatistieken, krachtigere rapportage en functies voor voorspellende intelligentie waar u optimaal van wilt profiteren. Neem deel aan ons komende webinar waarin we dieper ingaan op hoe u door de nieuwe GA4-interface kunt navigeren, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf is opgebouwd en klaar is voor gebruik. Drew Blumenthal, oprichter en CEO van Digital Drew SEM, zal u laten zien hoe u het meeste uit de opwindende nieuwe aanbiedingen van GA4 kunt halen en deze kunt gebruiken om uw webprestaties te verbeteren. U leert ook hoe u ervoor kunt zorgen dat u GA4-conversies heeft ingesteld, in Google Ads heeft geïmporteerd en demografische gegevens heeft ingeschakeld. Leer in deze livesessie hoe u op de volgende manieren succesvol kunt overstappen naar GA4:

  • Stap 1: Zorg ervoor dat GA4 correct is ingesteld. Stel Google Analytics 4 meteen in om te voorkomen dat u enkele belangrijke voordelen misloopt.
  • Stap 2: Leer hoe u GA4-rapporten leest. Om over te stappen op Google Analytics 4 is wat leren nodig om de nieuwe rapporten volledig te begrijpen. Om te leren hoe u rapporten interpreteert met behulp van GA4, registreert u zich voor het webinar.
  • Stap 3: Analyseer en gebruik GA4-gegevens. Dus je hebt de gegevens verzameld die je nodig hebt voor GA4 – wat nu? In dit webinar laten we u zien hoe u deze informatie het beste kunt toepassen om uw strategie te verbeteren en vooruit te komen.

Meld u nu aan Verandering kan moeilijk zijn, maar sla uzelf niet in elkaar door achterop te raken. Als u beter wilt presteren dan uw concurrentie en de overgang zo soepel mogelijk wilt laten verlopen, moet u de ins en outs van de nieuwe functies van GA4 leren kennen. Klaar om beter te begrijpen hoe Google Analytics 4 werkt en hoe het uw bedrijf kan helpen? Mis de inzichten die we in deze sessie delen niet – registreer nu! Lukt het niet om een ​​live webinar te maken? Schrijf je toch in en we sturen je de post na het evenement.

Relevante berichten