GA4 introduceert AMP-ondersteuning

GA4 introduceert AMP-ondersteuning post thumbnail image

Google heeft AMP-ondersteuning vrijgegeven in Google Analytics 4 (GA4) voor alle uitgevers. Als u nog steeds AMP gebruikt, kunt u uw prestaties nu blijven meten op dezelfde manier als Universal Analytics (UA) wanneer de gedwongen GA4-migratiedeadline zaterdag bereikt.

Waarom kan het ons schelen? De combinatie van deze GA4-integratie met Universal Analytics biedt pariteit om uitgevers te helpen een soepele overgang te maken wanneer UA dit weekend voorgoed met pensioen gaat.

Wat zei Google? Google heeft aangekondigd dat het AMP-ondersteuning heeft uitgerold in GA4 en naar uitgevers, minder dan vier dagen voor het einde van Universal Analytics. De verklaring zegt:

  • “De deadline voor de GA4-poort is nog maar een paar dagen verwijderd, maar dat betekent niet dat nieuwe updates voor het platform langzamer zijn gegaan.
  • “We hebben AMP-ondersteuning aangekondigd in GA4, waardoor het vandaag algemeen beschikbaar is voor uitgevers.
  • “AMP heeft uitgevers van elke omvang geholpen geweldige gebruikerservaringen voor hun lezers te realiseren, en deze integratie is van cruciaal belang voor uitgevers die ervoor kiezen om AMP te gebruiken om hen te helpen hun statistieken in GA4 te blijven volgen.”

Ontvang de dagelijkse nieuwsbriefzoekopdracht die marketeers vertrouwen. Aan het verwerken … Even wachten, a.u.b. INSCHRIJVEN Zie voorwaarden. functie getCookie(cname) { let name = cname + “=”; laat decodedCookie = decodeURIComponent(document.cookie); laat ca = gedecodeerdCookie.split(‘;’); voor(laat i = 0; i[i]; terwijl (c.charAt(0) == ‘ ‘) { c = c.substring(1); } if (c.indexOf(naam) == 0) { return c.substring(naam.lengte, c.lengte); } } opbrengst “”; } document.getElementById(‘munchkinCookieInline’).waarde = getCookie(‘_mkto_trk’);

waarom nu Als u dat niet doet, zullen uitgevers die AMP gebruiken in grote problemen komen, omdat ze hun prestaties niet kunnen controleren wanneer GA4 UA dit weekend voorgoed vervangt.

Diep duiken: Lees voor meer informatie over migreren naar GA4 de Google-handleiding voor migreren naar Google Analytics 4. U kunt ook de Google Measurement of Accelerated Mobile Pages-gids lezen voor meer gedetailleerde instructies over het implementeren van AMP-integratie in GA4. Het bericht GA4 introduceert AMP-ondersteuning verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten