60 ChatGPT-plug-ins voor contentmarketing beschikbaar in Blogeoning Plugins Store

60 ChatGPT-plug-ins voor contentmarketing beschikbaar in Blogeoning Plugins Store post thumbnail image

Met in totaal 580 ChatGPT-plug-ins wil OpenAI de repository voor plug-ins vergroten tot 1000. We hebben zojuist 500 ChatGPT-plug-ins geschaald. Volgende, 1000! 🚀 Wat is je favoriete plug-in? Ik geniet persoonlijk van alle grafieken / grafieken! 🥧.
60 ChatGPT-plug-ins voor contentmarketing beschikbaar in Blogeoning Plugins StoreScreenshot van ChatGPT, 2023 in juni Dit artikel bevat meer dan 60 ChatGPT-plug-ins voor contentmarketing, inclusief tools voor door AI aangedreven contentonderzoek, -optimalisatie en -promotie. Zoals met alle door AI gegenereerde inhoud, moet u de inhoud die u ontvangt van ChatGPT en plug-ins van derden controleren op nauwkeurigheid. Houd er ook rekening mee dat u voor sommige plug-ins mogelijk een account moet maken bij een service van derden.

Plug-ins voor inhoudsonderzoek

Deze ChatGPT-plug-ins kunnen tools van onschatbare waarde zijn die uw inhoudonderzoeksproces verbeteren door AI-aangedreven datamining en -analyse te bieden, allemaal binnen een intuïtieve chatinterface.

 1. DAIZY – Op zoek naar inzichten over ETF’s, aandelen, cryptocurrencies, prestatie-indicatoren, risicobeoordeling, duurzaamheid, investeringsstrategieën en portefeuillewaardering? DAIZY is uw ultieme hulpbron.
 2. Jini – Toegang tot een schat aan nauwkeurige en actuele informatie in verschillende formaten, zoals nieuwsartikelen, afbeeldingen, video’s, ringtones, apps, webinhoud en feitelijk materiaal, allemaal binnen handbereik.
 3. Litmaps – navigeer eenvoudig door het doolhof van wetenschappelijke literatuur. Ontdek Duitse documenten en maak visuele mindmaps om de breedte van de literatuur te begrijpen.
 4. MixerBox Scholar – Uw toegangspoort tot wetenschappelijke verlichting MixerBox Scholar is een gratis en betrouwbaar academisch zoekinstrument. Ontdek wetenschappelijke artikelen en krijg snel antwoord!
 5. ML Paper Scanner – Stimuleer uw machine learning-onderzoek door relevante documenten te schrapen en pdf’s te gebruiken voor sneller begrip.
 6. NextPaper.ai – Ga verder dan PubMed om baanbrekende onderzoeksdocumenten in uw interessegebied te bekijken.
 7. Penrose-analist – Voer diepgaande zoekopdrachten uit van internationale nieuws- en onderzoeksartikelen en haal de essentie uit Arxiv.org-artikelen.
 8. Poll the People – uw ultieme navigatiekompas voor marktonderzoek en enquêtes.
 9. Gemeenschap – Blijf op de hoogte met live en gearchiveerde marktinformatie, waaronder vastgoedwaarderingen, nieuws, diepgaand onderzoek en uitgebreid financieel toezicht.
 10. Op vectoren gebaseerd onderzoek – Graaf academische schatten nauwkeurig en efficiënt op met behulp van vectorinbeddingen, waardoor relevantie en nauwkeurigheid worden gegarandeerd.
 11. Scholar Assist – Start uw onderzoek met toegang tot arXiv-onderzoeksdocumenten en krijg antwoorden op uw vragen. ScholarAI – Benut de kracht van onderzoek met ScholarAI; duik in een enorme opslagplaats van meer dan 40 miljoen collegiaal getoetste artikelen, gebruik wetenschappelijke pdf’s en vereenvoudig citaties met referentiemanagers.
 12. ScholarlyInsight – Ontvang wetenschappelijke artikelen van Arxiv met gerichte zoekopdrachten.
 13. Wetenschap – Een uitgebreide opslagplaats van meer dan 250 miljoen wetenschappelijke artikelen en papers, ideaal voor onderzoekers en studenten.
 14. Tabor AI is de gouden standaard voor gezaghebbende marktinzichten voor senioren en biedt een schat aan gegevens en analyses over 35.000 gemeenschappen en 9.000 operators in de VS.
 15. txyz.ai – Ontcijfer, verzamel en los eenvoudig vragen over wetenschappelijke artikelen op met behulp van een eenvoudige Arxiv-ID.
 16. Videofocus – Dompel jezelf onder in YouTube en persoonlijke video’s terwijl je verkent, verkent en betrokken raakt.
 17. Xpapers – Vind naadloos authentieke academische papers op arXiv. Duik in de wereld van samenvattingen en bibliografieën en krijg toegang tot openbare pdf-URL’s.

Plug-ins voor AI PDF-analyse

Een andere reeks ChatGPT-plug-ins stelt gebruikers in staat om een ​​diepgaande analyse van PDF-documenten uit te voeren met behulp van op AI gebaseerde tekstextractie, samenvatting en interactieve query’s, waardoor het proces van het extraheren van inzichten uit dichte inhoud wordt vereenvoudigd.

 1. Toegang tot pdf’s en documenten – Gebruik pdf’s om vragen te stellen, inhoud samen te vatten en te praten. Voer gewoon uw Google Drive-link in om aan de slag te gaan!
 2. Ai PDF – Ervaar een razendsnelle interactieve dialoog met PDF-bestanden, ongeacht de grootte, compleet met paginaverwijzingen voor nauwkeurige validatie.
 3. AskYourPDF – Benut de kracht van uw PDF! Duik in uw documenten, vind antwoorden en verstrek belangrijke informatie.
 4. ChatWithPDF – Neem deel aan discussies van brede PDF-onderwerpen tot Google Drive-documenten met slechts een link
 5. ChatOCR – Optimaliseer de ervaring van het lezen van tekst uit elk document. Extraheer tekst uit gescande PDF-bestanden, foto’s en zelfs handgeschreven notities.
 6. Link Reader – Blader door links zoals webpagina’s, YouTube, PDF, PPT, afbeeldingen, Word-documenten en meer.
 7. MixerBox ChatPDF – Krijg uw tijd terug! Laat MixerBox ChatPDF namens u PDF-bestanden destilleren en proeflezen.
 8. Skipit AI – Gebruik de Skipit AI-extensie om contextuele gegevens te verzamelen van verschillende URL’s, waaronder YouTube, websites en pdf’s, voor uitgebreide inzichten.
 9. SummarizeAnything.ai – Vat inhoud van YouTube-video’s, webpagina’s en pdf-documenten samen door simpelweg een link te geven.
 10. Veelzijdig – Geef uzelf toegang tot webpagina’s, PDF-analyse, het genereren van QR-codes en meer.
 11. WebPilot – Verken en bevraag webpagina’s, pdf’s en gegevens. Maak artikelen van een of meer URL’s.

Plug-ins voor AI-beeldanalyse

Hier zijn enkele ChatGPT-plug-ins die een revolutie teweegbrengen in video-analyse door kunstmatige intelligentie te gebruiken om te communiceren met video’s op verschillende platforms om inzichten uit video’s te verzamelen en te extraheren, wat een soepele en efficiënte manier biedt om video-inhoud te onderzoeken.

 1. Video Highlighting – Duik in, verken en werk met YouTube-clips en -video’s.
 2. Video-inzichten – Sluit naadloos aan op online videoportals zoals YouTube of Daily Motion.
 3. Videosamenvatting – Extraheer de essentie van YouTube-video’s door beknopte samenvattingen te genereren op basis van YouTube-videolinks.
 4. VideoInsights.io – Gebruik VideoInsights.io om actief deel te nemen aan online videoplatforms zoals YouTube, Zoom of BiliBili.
 5. ChatWithVideo – Stel vragen, analyseer en blader door YouTube-clips door gewoon een YouTube-videolink te typen.
 6. MixerBox ChatVideo – Verkort inhoud van YouTube-video’s! Dien uw vragen in en krijg direct antwoord!
 7. SummarizeAnything.ai – Vat inhoud van YouTube-video’s, webpagina’s en PDF-documenten samen door een link te geven. Probeer deze dienst gratis.
 8. vidIQ – Ontdek en verkort de inhoud van populaire YouTube-video’s.

Plug-ins voor het maken van AI-content

Laten we nu eens kijken naar plug-ins die u helpen bij het maken van inhoud, kunstmatige intelligentie gebruiken om tekst, afbeeldingen en multimedia-inhoud te maken, het creatieve proces verrijken en vereenvoudigen.

 1. Argil AI – Moeiteloos afbeeldingen maken ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​… ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.
 2. Kesem AI-grafieken – Maak indien nodig grafieken. Gebruikers hebben de flexibiliteit om het genereren van grafieken aan te vragen.
 3. Content Rewriter – Voer een willekeurige URL in en zie hoe uw aangepaste tekstinhoud transformeert!
 4. Copywriter – Dien uw URL in en ontvang onbetaalbare copywriting-aanbiedingen voor elke website.
 5. Code Runner – Compileer en archiveer uw code om visueel aantrekkelijke diagrammen en grafieken te maken, compatibel met maximaal 70 programmeertalen.
 6. daigr.am – Maak moeiteloos grafieken, grafieken en tonnen visualisaties.
 7. Grafieken – Creëer en toon grafieken met behulp van kroki.io of netwerken en matplotlib.
 8. Cloud Diagram Gen – Maak cloudarchitectuurdiagrammen met deze niet-officiële AWS-plug-in.
 9. Tekenen – Zet uw ideeën om in visuele diagrammen. Creëer, beheer en communiceer met uw creaties als nooit tevoren.
 10. Gum – Maak grafieken met behulp van code of natuurlijke taal.
 11. HeyGen is het meest geavanceerde platform voor het genereren van AI-video’s om uw team te versterken.
 12. Humaniseren – Lever AI-inhoud die beter herkenbaar is door parafrasering.
 13. Zeemeerminkaart – Creëer en verbeter zeemeerminkaarten met de intuïtieve Zeemeerminkaart-editor.
 14. MixerBox ImageGen – Maak AI-afbeeldingen met DALL·E 2! Supersnelle Midjourney en Stable Diffusion illustraties!
 15. My Writing Buddy – Ontdek, huur en begeleid externe schrijvers – de optimale manier om ervoor te zorgen dat uw inhoud boeiend, nauwkeurig en foutloos is.
 16. Parafraser – Herformuleer en werk uw woorden bij. Herformuleer subtiel om indruk te maken en te inspireren.
 17. Laat me diagrammen zien – Maak en bewerk diagrammen in de chatinterface.
 18. Skrive – Breng uw ideeën tot leven door middel van diagrammen. Deze tool maakt het gemakkelijk om grafieken in een chat te maken en aan te passen.
 19. Directe marketing – Alles-in-één marketingtool voor Shopify-winkels, e-mail voor winkelsites of elk bedrijf. Maak snel SEO-blogs en content voor sociale media.
 20. Visla – Zet uw idee om in een betoverende video met AI-scripts, een reeks beelden en een beetje magie!
 21. WordCloud – Maak visueel verbluffende woordwolkafbeeldingen die zijn afgeleid van tekst.

Plug-ins voor inhoudsoptimalisatie

Deze plug-ins voor contentoptimalisatie voor ChatGPT zijn essentieel om tekst te verfijnen, de leesbaarheid te verbeteren en SEO-strategieën te implementeren.

 1. Pixellow – Onthul de verborgen dimensies van afbeeldingen, maak ze begrijpelijker en genereer gedetailleerde bijschriften en beschrijvingen.
 2. SEO.app – Maak kennis met uw toegewijde SEO-partner voor contentmarketing op maat van uw online aanwezigheid.

Plug-ins voor inhoudspromotie

Ten slotte maken deze plug-ins voor inhoudspromotie van ChatGPT gebruik van kunstmatige intelligentie om ervoor te zorgen dat uw inhoud de juiste doelgroep bereikt met maximale impact.

 1. Content.app – Publiceer inhoud op WordPress, Twitter, YouTube, Shopify, Medium en meer!
 2. Shuto.IO – Ontworpen voor ontwikkelaars en ontwikkelaars, het biedt veel handige functies zoals sms, e-mail. mogelijkheden voor het uitvoeren van mail, WordPress en SSH-opdrachten.
 3. Perfect Chirp – Verander uw gedachten in pakkende tweets in minder dan 30 seconden. Start de prompt “Tweet …”.
 4. WordPress Publisher – Vereenvoudig uw publicatieproces door inhoud rechtstreeks op uw WordPress-blog te publiceren.

AI-contentmarketingassistenten

ChatGPT-plug-ins zijn veelzijdige tools die de levenscyclus van de inhoud veranderen. Plug-ins kunnen gegevensverzameling en -analyse voor inhoudsonderzoek vereenvoudigen, waardoor het efficiënt en uitgebreid wordt. Bij het maken van inhoud treden ze op als creatieve partners en gebruiken ze kunstmatige intelligentie om rijke en diverse inhoud te creëren. Tijdens de optimalisatiefase zorgen ChatGPT-plug-ins ervoor dat de inhoud is gepolijst en klaar is voor maximale impact, waardoor de leesbaarheid wordt verbeterd en SEO-strategieën worden geïntegreerd. In de laatste fase van promotie nemen deze plug-ins het stuur over om ervoor te zorgen dat uw inhoud niet alleen uw doelgroep bereikt, maar ook resoneert. Door ChatGPT-plug-ins te integreren in hun contentstrategieën, kunnen videomakers en marketeers profiteren van de synergie van AI, waardoor de productiviteit en efficiëntie in alle stadia van contentcreatie en -distributie toenemen.

Uitgelichte afbeelding: PeopleImages.com – Yuri A/Shutterstock

Relevante berichten