YouTube Test & Compare helpt je bij het kiezen van de beste videothumbnail

YouTube test een nieuwe functie om marketeers te helpen bij het kiezen van de perfecte videothumbnail. De Test & Compare-tool, ook wel A/B-miniatuurtesten genoemd, levert prestatiegegevens die onthullen welke ontwerpen resulteren in de hoogste klikfrequenties (CTR’s).

Waarom kan het ons schelen? Deze nieuwe functie helpt adverteerders het gedrag van hun publiek beter te begrijpen, zodat ze succesvolle thumbnails kunnen maken die kunnen leiden tot meer CTR en betrokkenheid.

Hoe het werkt Marketeers kunnen maximaal drie videothumbnails uploaden met behulp van de Test & Compare-tool. YouTube-bots zullen vervolgens met deze afbeeldingen experimenteren om te bepalen welke het beste presteert. Dit helpt adverteerders een weloverwogen beslissing te nemen over welke thumbnail ze aan hun video willen toevoegen.

Wat is er nieuw? Slechts een paar honderd ontwikkelaars doen op dit moment mee aan de test. YouTube is echter van plan om in de komende maanden een bètaversie uit te brengen om de tool uit te breiden naar duizenden anderen. Het videoplatform is van plan om de functie volgend jaar breder beschikbaar te maken.

waarom nu De Test & Compare-tool is een van de meest gevraagde functies van YouTube, dus het beantwoordt aan de vraag van gebruikers. Ontvang de dagelijkse nieuwsbriefzoekopdracht die marketeers vertrouwen. Aan het verwerken … Even wachten, a.u.b. INSCHRIJVEN Zie voorwaarden. functie getCookie(cname) { let name = cname + “=”; laat decodedCookie = decodeURIComponent(document.cookie); laat ca = gedecodeerdCookie.split(‘;’); voor(laat i = 0; i[i]; terwijl (c.charAt(0) == ‘ ‘) { c = c.substring(1); } if (c.indexOf(naam) == 0) { return c.substring(naam.lengte, c.lengte); } } opbrengst “”; } document.getElementById(‘munchkinCookieInline’).waarde = getCookie(‘_mkto_trk’);

Wat zei YouTube? “Het team werkt eraan om de tool vanaf volgend jaar breder beschikbaar te maken, maar we wilden delen dat het testen officieel aan de gang is, omdat we weten dat het een veelgevraagde functie is en ons zal helpen om meer gegevensgestuurde miniatuurbeslissingen te nemen.” We weten dat je uitkijkt naar deze functie, dus we danken onze community voor hun geduld en feedback”, aldus een YouTube-woordvoerder.

Wat is het volgende? Meer aankondigingen zullen volgen naarmate het testen begint voorafgaand aan de geplande bredere uitrol. De woordvoerder voegde eraan toe:

  • “Als je ons wilt helpen dit soort functies te testen, kun je je aanmelden op onze onderzoekspagina voor ontwikkelaars.

Dieper duiken: Ga voor meer informatie van het technische team van YouTube Creators en de bredere community van makers naar het YouTube-kanaal Creator Insider. Het bericht YouTube Test & Compare helpt je bij het kiezen van de beste videothumbnail verscheen als eerste op Search Engine Land.

Relevante berichten