Wijzig uw e-mailadres handelsstrategie met behulp van de beste ChatGPT-prompts en plug-ins

Wijzig uw e-mailadres handelsstrategie met behulp van de beste ChatGPT-prompts en plug-ins post thumbnail image
Terwijl digitale marketing zich blijft ontwikkelen, zijn bedrijven voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om de concurrentie voor te blijven. De komst van AI-aangedreven tools zoals ChatGPT heeft een revolutie teweeggebracht in marketing, waardoor marketeers menselijke tekst kunnen genereren en waardevolle inzichten kunnen verwerven. Deze zorgvuldig samengestelde prompts zullen uw e-mail helpen voor verkoopprofessionals om marketingstrategieën te optimaliseren, websiteprestaties te verbeteren en effectiever in contact te komen met doelgroepen. Daarnaast belichten we de beste ChatGPT-plug-ins die uw digitale marketingworkflow kunnen verbeteren, zodat u ten volle kunt profiteren van deze krachtige AI-tool.

Waarom de juiste prompts zo belangrijk zijn voor ChatGPT

Het is cruciaal voor ChatGPT om de prompts goed te krijgen, omdat het erop vertrouwt om de behoeften van de gebruiker te bepalen en passende antwoorden te genereren. Nauwkeurige en duidelijke prompts stellen AI in staat om nauwkeurige en bruikbare uitvoer te leveren, waardoor de gebruikerstevredenheid toeneemt. Omgekeerd kan een vage of vage prompt een AI-model verwarren en leiden tot irrelevante of onzinnige reacties. Bovendien helpen specifieke prompts de AI het bereik van mogelijke antwoorden te verkleinen, waardoor de kwaliteit van de output verbetert. Kortom, de effectiviteit van ChatGPT-antwoorden is recht evenredig met de duidelijkheid en specificiteit van prompts.

Een prompt schrijven in ChatGPT.

Om een ​​call-to-action voor ChatGPT te schrijven, moet u uw vraag of vraag duidelijk formuleren op een manier die de AI naar het gewenste resultaat leidt. De call-to-action moet belangrijke informatie bevatten, of het nu gaat om specifieke woorden, zinsdelen, vragen of trefwoorden die relevant zijn voor uw doel. Dit proces, ook wel rapid engineering genoemd, gaat over het creëren van de meest effectieve prompts om de gewenste AI-resultaten te krijgen.

Beste ChatGPT roept op tot digitale marketing met de beste ChatGPT-plug-ins

We onderzoeken ook de beste ChatGPT-plug-ins om uw marketinginspanningen te verbeteren en uw workflow te stroomlijnen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of nieuw in het veld, deze tips en tools zijn ontworpen om je gebruik van ChatGPT te optimaliseren en ervoor te zorgen dat je het meeste uit dit AI-taalmodel haalt.

Top 6 ChatGPT-plug-ins

Deze lijst bevat zes van de meest populaire ChatGPT-plug-ins, elk met verschillende mogelijkheden die de manier waarop u dit AI-model gebruikt, kunnen veranderen. Van het samenvatten van webinhoud en het automatiseren van taken tot het helpen bij het leren van talen, het uitvoeren van complexe wiskundige functies, het visualiseren van concepten met diagrammen en het laatste wereldnieuws, deze plug-ins voegen enorme waarde en veelzijdigheid toe aan ChatGPT. Ze laten zien hoe dit AI-taalmodel kan worden aangepast en aangepast aan verschillende professionele, educatieve en persoonlijke behoeften.
 • Link lezer is een eenvoudige plug-in die tekst leest van elke link naar elke webpagina, pdf, afbeelding, enz. samenvatting.
 • Zapier ontworpen om onnodige taken te vereenvoudigen en te elimineren door verbinding te maken met meer dan 5.000 verschillende professionele applicaties zoals Gmail, Microsoft Outlook en Slack. Eenmaal verbonden en toestemming gegeven, kunt u alle Slack-chats of e-mails verzenden. berichten rechtstreeks vanuit ChatGPT.
 • spreek je uit is een plug-in voor het leren van talen voor ChatGPT, handig voor het oefenen van werkwoordvervoeging, geavanceerde grammatica en vertaling. Voer gewoon uw vraag en de gewenste taal in en de plug-in zal vrijwel onmiddellijk reageren.
 • Laat het me zien stelt ChatGPT in staat om bijna elke real-time grafiek te genereren, waardoor complexe concepten zowel visueel als tekstueel worden vereenvoudigd.
 • Wereldnieuws update ChatGPT-kennis na 2021 einde, biedt actueel wereldwijd nieuws in meerdere talen met bronlinks, een essentiële plug-in om op de hoogte te blijven.
 • Trefwoordenbrowser biedt populaire gerelateerde zoekwoorden om uw inhoudsoptimalisatie een boost te geven.

Top 15 ChatGPT-prompts

Contentcreatie en sociale media
 • Maak een blogartikel van ongeveer 500 woorden [subject], ervoor te zorgen dat bepaalde trefwoorden worden opgenomen in de titel, ondertitels en hoofdtekst van de inhoud. + Plugin voor zoekwoordverkenner.
blogpost ChatGPT-promptScreenshot van ChatGPT, 2023 in juni
 • Schrijf een grafiek die zoekwoorden classificeert op basis van gericht onderzoek [topic] met alle bekende trefwoorden. + Laat me plug-in zien.
prompt voor het in kaart brengenScreenshot van ChatGPT, 2023 in juni
 • Maak een script voor een YouTube-video in het Frans [product, blog, company, etc.] + Schakel de sprekende plug-in in.
 • Maak een informatief en boeiend bijschrift van 80 woorden voor Instagram over [topic], met de juiste hashtags. + Integreer met Zapier om directe uploads naar Instagram te vergemakkelijken.
 • Maak op Twitter een onderwerp aan dat zich richt op [topic].​ + Gebruik de Zapier-plug-in om direct naar Twitter te exporteren.
Twitter-promptScreenshot van ChatGPT, 2023 in juni Analyse.
 • Geef een mindmap weer die de belangrijkste prestatie-indicatoren illustreert [industry]. + Activeer de Show Me-plug-in.
beslissingsboomScreenshot van ChatGPT, 2023 in juni
 • Maak een sterkte-, zwakte-, kansen- en bedreigingsanalyse (SWOT) van ons websiteverkeer + Gebruik de Reader-plug-in samen met de pdf met webverkeersgegevens.
 • Op zoek naar toonaangevende tools voor website-analyse? + Schakel de Bing-plug-in in.
vragen om de beste analytische toolsScreenshot van ChatGPT, 2023 in juni e-mailen mail campagnes
 • Creëren [number] e-mailen onderwerpregels van e-mailmarketingcampagnes [product or service]. + Integreer met Zapier om naar uw e-mail te exporteren software voor e-mailbeheer.
 • Creëren [number] Vakantiethemalijnen over kleding kopen 3 [languages] + Activeer de Speak-plug-in.
 • Zoek naar het laatste nieuws over [topic] gebruiken bij het maken van de belangrijkste promotionele e-mail e-mailcampagne-inhoud met behoud van een leuke en benaderbare toon. + Gebruik de World News-plug-in.
 • Ontdek 5 actuele onderwerpen die geschikt zouden zijn voor opname in mijn toekomstige e-mailnieuwsbrief. per post [topic]. + Gebruik de World News-plug-in.
Oproep voor 5 nieuwste sportonderwerpen Screenshot van ChatGPT, 2023 in juni e-mailen handel
 • Schrijf een beschrijving a [product type] en omvatten [product attributes] En [keywords]. + Plugin Keyword Explorer + Plugin Zapier om naar CMS te sturen.
 • Denk als e-mail. handelsexpert en schrijf 10 veelgestelde vragen [your website name and URL.] + Linklezer om HTML-code te krijgen.
 • Zie het als e-mail. ruil een SEO-expert in en schrijf een metatitel [your url] binnen [insert industry] industrie. + Linklezer om HTML-code te krijgen.
Wijzig uw e-mailadres handelsstrategie met behulp van de beste ChatGPT-prompts en plug-ins

Conclusie

Het toevoegen van ChatGPT-oproepen tot actie aan uw digitale marketingarsenaal kan uw e-mailverkeer drastisch verhogen. handelsinspanningen. Met behulp van de aangeboden call-to-actions kunt u op effectieve wijze aantrekkelijke productbeschrijvingen maken, relevante demografische doelgroepen identificeren, de SEO van uw site optimaliseren en veelgestelde vragen van klanten beantwoorden. De veelzijdigheid en het aanpassingsvermogen van ChatGPT maken het tot een bron van onschatbare waarde voor e-mail. voor verkoopprofessionals die marketingprocessen willen stroomlijnen en de algehele prestaties willen verbeteren. Met de juiste prompts en plug-ins kunt u volledig profiteren van ChatGPT om uw digitale marketingstrategie te transformeren en de competitieve e-mailwereld voor te blijven. in een handelsomgeving. Meer middelen:
 • Hoe u ChatGPT-prompts schrijft voor de beste resultaten
 • Hoe perfecte SEO-afbeeldingen te maken met Dall-E 2
 • e-mailen Handelsmarketing: de definitieve gids
Uitgelichte afbeelding: Miha Creative/Shutterstock.

Relevante berichten