Gratis MozCon Ticket Info Inside: Ben je klaar voor de ultieme zoekwedstrijd?

Gratis MozCon Ticket Info Inside: Ben je klaar voor de ultieme zoekwedstrijd? post thumbnail image
Dit bericht is gesponsord door Moz. De meningen in dit artikel zijn die van de sponsor. Met de groei van AI-aangedreven tools, generatieve inhoud en grote taalmodellen (LLM), is onze branche getuige van een snelle verandering in de manier waarop zoekopdrachten worden uitgevoerd en hoe deze SERP’s worden gepresenteerd. Er is nooit een belangrijker moment geweest om vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en te leren hoe u nieuwe technologieën kunt benutten. De rol van SEO-professionals in de snel veranderende zoekomgeving is voor veel bedrijfstakken top of mind. Het lijkt dus passend dat het thema van Moz’s 18e jaarlijkse conferentie, MozCon, gepland voor 7 en 8 augustus in Seattle, Washington, de toekomst van zoeken is. 2023 vieren thema release, we hebben een aankondiging.

De ultieme zoekwedstrijd begint nu!

MozCon lanceert de grootste online speurtocht, waarbij iedereen kans maakt op een gratis toegangsbewijs voor MozCon! We hebben allemaal de grappen uit de industrie gehoord over de beste plek om een ​​lijk te verbergen… Pagina 2 van Google. Maar wat gebeurt er met oneindig scrollen en alle SERP-functies?

Hoe u een gratis ticket voor MozCon kunt winnen

Er worden in totaal tien prijzen uitgereikt: twee persoonlijke MozCon-tickets, drie live streaming-pakketten en vijf live-only tickets. Dit is wat u moet doen:
  1. Moz zal #MozConSearch-aanwijzingen op Twitter plaatsen om de locatie van drie verborgen gouden kaartjes te onthullen.
  2. Houd een oogje in het zeil van 20 tot 27 juni.
  3. Zoek een Golden Ticket en maak kans op een plek op MozCon 2023.
Heb jij het in je om het verborgen gouden kaartje te vinden? Doe mee met de zoektocht Gratis MozCon Ticket Info Inside: Ben je klaar voor de ultieme zoekwedstrijd? Women In Tech SEO groepsfoto met Roger Mozbot op Camp MozCon 2022.

Wat te verwachten bij MozCon

Naar aanleiding van signalen uit de gaststad Seattle, in 1962. MozCon 2023, de thuisbasis van ’s Werelds Eerlijke Stad van de Toekomst en de oorsprong van de iconische Space Needle, evenals populaire sciencefictionklassiekers van tv en film zoals The Jetsons en Tomorrowland, staat te popelen om bezoekers te vervoeren naar het duizelingwekkende retrofuturistische landschap van space – alles tegen de achtergrond van het nieuwe, langverwachte Summit Building van het Seattle Convention Center. De conventie organiseert een happy hour op de openingsavond op een privédakterras in de tuin, en de legendarische MozCon Closing Bash wordt gehouden in het Seattle Museum of Pop Culture, een korte eenbaansrit van het congrescentrum. CSO’s, uitzendkrachten, contentmarketeers, andere marketeers en leidinggevenden kunnen enorme waarde verwachten van het bijwonen van MozCon. Bovendien hebben we een aankondiging die je niet wilt missen! Gratis MozCon Ticket Info Inside: Ben je klaar voor de ultieme zoekwedstrijd? MozCon-deelnemers zwaaien naar de camera terwijl ze genieten van 2022. presentaties

De basis leggen voor de toekomst van SEO

Tijdens de tweedaagse conferentie zullen 21 sprekers hun gepassioneerde meningen, inzichten en tactische benaderingen delen om nieuwe trends en technologieën te omarmen. Andi Jarvis van Eximo Marketing zal ingaan op wat marketinglessen uit het verleden ons kunnen leren over de toekomst en hoe we die kennis kunnen gebruiken om marketingstrategieën vandaag te versterken. Lidia Infante van Sanity organiseerde een gesprek over headless SEO en hoe dit snel een essentiële vaardigheid wordt die SEO’s moeten leren. Van ChatGPT en Bing’s Prometheus tot Google’s Bard, AI (met name grote taalmodellen) verstoort het zoeken zoals we dat kennen. Moz’ eigen marketingwetenschapper, Dr. Pete Meyers legt uit hoe je deze tools kunt gebruiken om niet alleen je SEO-banen te behouden, maar ook om je SEO-carrière vooruit te helpen. Ross Simmonds, CEO van Foundation Marketing, staat bekend om zijn ‘één keer creëren, voor altijd distribueren’-benadering van contentmarketing. Ross zal laten zien hoe kunstmatige intelligentie in ons werk kan worden geïntegreerd en wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat we voorop blijven lopen bij het gebruik van deze tools, de acceptatie van technologie en het klimaat van snelle verandering. “Met de introductie van ChatGPT, TikTok en de nieuwe SERP is er nooit een beter moment geweest om de beste en knapste koppen op het gebied van SEO bij elkaar te brengen om deze veranderingen te overwegen, kennis te delen en praktisch advies te geven”, aldus Joelle Irvine, Director of Growth Marketing. bij Moz. “Uiteindelijk gaat deze conferentie over vooruit kijken, anders denken en samen veranderende uitdagingen aangaan.” MozCon-deelnemers kunnen verwachten weer aan het werk te gaan vol nieuwe ideeën, nieuwe connecties en nieuwe strategieën die rechtstreeks van invloed zullen zijn op hun digitale marketing- en SEO-doelen. MozCon-deelnemers zullen profiteren van intieme rondetafelgesprekken en levendige netwerkevenementen om ideeën uit te wisselen met gelijkgestemde collega’s. Gratis MozCon Ticket Info Inside: Ben je klaar voor de ultieme zoekwedstrijd?

Haal je tickets voordat het te laat is!

Early Bird levert je meestal een worm op (of in dit geval een korting), maar je hebt geluk! MozCon heeft een beperkt aantal tickets vrijgegeven als onderdeel van de Night Owl-deal, waardoor potentiële bezoekers nog een laatste kans krijgen om op hun tickets te besparen. Het aantal “Night Owl”-tickets is beperkt en kan tot 2023 worden gekocht. 30 juni NEEM NU JE PLEK NU Image Credits Uitgelichte afbeelding: van Moz. Gebruikt met toestemming.

Relevante berichten