Microsoft Store-advertenties verschijnen in de zoekresultaten van Bing

Microsoft Store-advertenties verschijnen nu in de zoekresultaten van Bing, zo kondigde het bedrijf aan. Voorheen alleen beschikbaar in de VS, zal Microsoft de toegang tot de winkel ook openstellen voor advertentieadverteerders over de hele wereld.

Waarom kan het ons schelen? Naast het vergroten van het bereik van Store Ads-campagnes buiten de Microsoft Store- en Bing-zoekresultaten, hebben adverteerders nu de mogelijkheid om klanten buiten de VS te bereiken, aangezien Microsoft Store Ads deze maand wereldwijd gaat met plannen om uit te breiden naar 150 nieuwe regio’s.

Hoe het werkt Ontwikkelaars kunnen in een paar eenvoudige stappen hun voor Windows gebouwde apps promoten met behulp van Microsoft Store-advertenties.

  • Neem eerst contact op met uw Microsoft Advertising-accountmanager of Microsoft Store-vertegenwoordiger.
  • Neem dan contact op met het verkoopteam van Microsoft Advertising om een ​​nieuw account aan te maken.
  • Bel dan Microsoft Advertising-ondersteuning als u een klant bent met een onbeheerd account.
  • Als je app of game nog niet in de Microsoft Store staat, publiceer dan een Windows-app Wordt in een nieuw venster geopend.
  • Als u wilt dat uw advertentie ook wordt weergegeven in de zoekresultaten van Bing, moet u ervoor zorgen dat de instellingen voor advertentiedistributie zijn ingesteld op Iedereen.

Wat is het volgende? Microsoft heeft tijdens Build 2023 aangekondigd dat het ook van plan is om extra functies te lanceren om het bestaande proces voor adverteerders te vereenvoudigen.

  • Premium zoekadvertenties: Deze functie is beschikbaar in de Microsoft Store en is ontworpen om een ​​visuele en goed zichtbare advertentieruimte te bieden waarmee adverteerders meer klanten kunnen bereiken en het aantal downloads kunnen verhogen.
  • Microsoft Advertising Software Development Kit (SDK): Adverteerders kunnen deze tool gebruiken om doelgroepen op het Microsoft Network opnieuw te targeten.
  • Vereenvoudigde gebruikersinterface: Door het nieuwe ontwerp kunnen adverteerders hun apps met één klik koppelen. Dit maakt app-informatie gemakkelijker te doorzoeken door digitale marketeers in staat te stellen app-installaties, in-app-aankopen bij te houden en te analyseren en klantbetrokkenheid bij te houden.

Advertentie. U kunt meer lezen over winkeladvertenties in de aankondiging van Microsoft. Het bericht Microsoft Store-advertenties voor weergave in Bing-zoekresultaten verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten