Google’s ervaring met het genereren van zoekopdrachten kan nu in de helft van de tijd antwoorden genereren

Google heeft de tijd gehalveerd die nodig is voor een nieuwe zoekgeneratie-ervaring die een paar weken geleden voor sommige gebruikers werd uitgerold. Google zei dat het een “grote verbetering heeft uitgebracht die de tijd die nodig is voor AI-snapshots halveert”, schreef Danny Sullivan, Google’s zoekcontactpersoon, op Twitter.

De helft van de tijd. Een van de eerste klachten over de zoekervaring van Google was hoe lang het duurde voordat Google reageerde met een door AI gegenereerd antwoord of momentopname. Dit is een veelgehoorde klacht bij veel AI-zoekmachines, waaronder ChatGPT van Open AI en Bing Chat van Microsoft.

Andere kwaliteitsverbeteringen. Google zei ook dat het vandaag “kwaliteitsupdates” heeft gemaakt voor de Search Generative Experience, maar heeft niet gespecificeerd wat die kwaliteitsupdates waren, behalve snelheidsstatistieken.

Advertentie. Hier is de tweet met die aankondiging: Twee weken geleden zijn we begonnen met het openen van toegang tot SGE. Sindsdien hebben we een aantal kwaliteitsupdates doorgevoerd, waaronder een grote verbetering die de tijd die nodig is om AI-snapshots te maken halveert! We hopen dat iedereen die het probeert een snellere ervaring zal hebben. Als je dat nog niet hebt gedaan… — Google SearchLiaison (@searchliaison) maart 2023 8 juni

Waarom kan het ons schelen? Dit is een experimentele versie van de nieuwe Google-zoekfunctie. Er mee spelen kan leuk, leerzaam en interessant zijn. Nu het sneller is, kun je het laboratoriumexperiment vaker gebruiken en sneller antwoorden krijgen. Het bericht De zoekmachine-ervaring van Google kan nu in de helft van de tijd antwoorden genereren verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten