De Google Bard-update brengt verbeteringen in wiskunde en gegevensanalyse, evenals de export van Google Spreadsheets

De Google Bard-update brengt verbeteringen in wiskunde en gegevensanalyse, evenals de export van Google Spreadsheets post thumbnail image

Google heeft twee updates uitgebracht voor Google Bard, zijn AI-chatbot. De eerste update is erop gericht om Bard beter te maken in wiskundige problemen, codeervragen en het manipuleren van tekenreeksen. Met de tweede update kunt u door Bard gegenereerde tabellen rechtstreeks naar Google Spreadsheets exporteren.

Verbeterde wiskunde en data-analyse. Google Bard heeft een nieuwe techniek genaamd “impliciete code-uitvoering” die helpt “computationele prompts te detecteren en code op de achtergrond uit te voeren”, schreef het bedrijf. Hierdoor kan Google Bard “nauwkeuriger reageren op wiskundige taken, codeervragen en prompts voor het manipuleren van tekenreeksen”, voegde Google eraan toe. Hier is een GIF in actie, maar Google heeft meer details gepost in een blogpost:

Google Spreadsheets. Nu Bard tabellen genereert, kunnen ze nu worden geëxporteerd naar Google Spreadsheets. Hierdoor kunt u buiten Google Bard om in Google Spreadsheets blijven werken.

Waarom kan het ons schelen? Deze twee verbeteringen maken de Bard iets bruikbaarder voor alledaagse taken. AI wordt snel slimmer en het is opwindend om naar deze updates te kijken. Na de Google Bard-update verschenen verbeterde wiskundige en gegevensanalyse en Google Spreadsheets-export voor het eerst in Search Engine Land.

Relevante berichten