Snapchat My AI Snaps: stuur foto’s en ontvang afbeeldingen gemaakt door kunstmatige intelligentie

Snapchat My AI Snaps: stuur foto’s en ontvang afbeeldingen gemaakt door kunstmatige intelligentie post thumbnail image
Met Snapchat My AI Snaps kunnen gebruikers foto’s naar de My AI-chatbot sturen en in ruil daarvoor door AI gegenereerde afbeeldingen ontvangen, wat de AI-beeldverwerkingsmogelijkheden laat zien die worden ondersteund door ChatGPT en GPT-4. Snapchat heeft eerst de nieuwe My AI Snaps-functie uitgerold naar Snapchat+-abonnees om feedback en verbeteringen aan te moedigen voordat deze naar alle gebruikers wordt uitgerold. 6 maart Snapchat lanceerde My AI voor Snapchat+ gebruikers en alle gebruikers op 19 april. Lees verder voor meer informatie over het gebruik van My AI Snaps en de My AI Chats die beschikbaar zijn voor adverteerders die zich richten op een jonger publiek.

Hoe foto’s naar mijn AI te sturen en mijn AI-momenten te krijgen

Snapchat+ gebruikers met toegang tot My AI kunnen een Foto Snap naar de chatbot sturen via hetzelfde proces als het versturen van Snaps naar vrienden. Snapchat zal je op de hoogte stellen wanneer My AI op je Snap reageert op basis van je berichtinstellingen. snapchat mijn ai-berichtScreenshot van Snapchat, 2023 in juni Op basis van uw Snap-analyse stuurt My AI een Snap-antwoord. snapchat mijn ai-snapsScreenshot van Snapchat, 2023 in juni Deze voorbeelden van My AI Snaps laten zien dat het een groot potentieel heeft, maar nog steeds enige ruimte heeft voor beeldinterpretatie. snapchat mijn ai-snapsScreenshot van Snapchat, 2023 in juni Je kunt de chats die door Snaps My AI zijn verzonden opslaan of een screenshot maken. snapchat mijn ai opslaan in chatScreenshot van Snapchat, 2023 in juni Mijn AI stuurt niet altijd een Snap-antwoord. Soms biedt het alleen een tekstreactie op je Snap. Tijdens het testen kon My AI Snaps niet begrijpen die werden verzonden van foto’s in mijn filmrol. Het is echter waarschijnlijk dat dit in de nabije toekomst zal veranderen. snapchat mijn ai begrijpt geen camera-opnameScreenshot van Snapchat, 2023 in juni

Snapchat Mijn AI-advertenties en nieuwe advertentiemogelijkheden

Naast het verzenden en ontvangen van Snaps, geeft My AI ook advertenties weer in bepaalde gesprekken. De relevantie van een advertentie kan wisselvallig zijn naarmate de discussie vordert. snapchat mijn ai-advertentievoorbeeldenScreenshot van Snapchat, 2023 in juni My AI Chat Ads stellen adverteerders in staat om een ​​groeiend advertentiepubliek te bereiken met behulp van generatieve kunstmatige intelligentie, waaronder:
  • Gebruikers van 13 tot 17 jaar: 125,6 miljoen – 19,9% van het totale advertentiepubliek.
  • Consumenten van 18-24 jaar: 243,5 miljoen. – 38,6% van het totale advertentiepubliek.
  • Consumenten van 25-34 jaar: 145,9 miljoen – 23,2% van het totale advertentiepubliek.
U kunt het advertentiepotentieel van Snaps van My AI zien. Mijn AI kan mode, restaurants, recepten en andere gerelateerde producten of diensten aanbevelen in Snap-chats. snapchat mijn ai snap-voorbeeldenScreenshot van Snapchat, 2023 in juni Hoewel Afbeeldingensnaps geen advertenties weergeven, verschijnen ze wel in Mijn AI-chats nadat Snaps zijn verzonden en ontvangen. snapchat mijn ai-advertentiesScreenshot van Snapchat, 2023 in juni Aangezien gebruikers My AI kunnen uitnodigen voor groepschats, is het slechts een kwestie van tijd voordat de meeste Snapchatters vertrouwd raken met AI-gestuurde chats.

Snapchat-webinterface met mijn AI

Hoewel Snapchat beschikbaar is via een webinterface in desktopbrowsers, zijn veel van de functies van My AI alleen beschikbaar in de iOS- of Android-app. In plaats van advertenties van Snapchat heeft My AI dit bericht: Niet ondersteund op internet
Check je telefoon om te zien wat er is verzonden! Wanneer My AI een snapbericht verstuurt, wordt het volgende bericht weergegeven: Nieuwe snap
Open de mobiele app om te bekijken snapchat mijn ai op de webinterfaceScreenshot van Snapchat, 2023 in juni U kunt Mijn AI-profiel in uw desktopbrowser bekijken en toevoegen aan uw vrienden. snapchat mijn ai-profielScreenshot van Snapchat, 2023 in juni

De toekomst van Snapchat Mijn AI-snaps en -advertenties

De integratie van My AI Snaps is een krachtige stap voorwaarts, waarbij de domeinen van sociale interactie worden gecombineerd met de zich ontwikkelende mogelijkheden van AI. Hoewel er verbeterpunten zijn op het gebied van beeldinterpretatie en algehele beveiliging, is het potentieel van het platform enorm, vooral wat betreft het bieden van nieuwe advertentiemogelijkheden om een ​​jonger publiek te bereiken. Naarmate de technologie evolueert, kunnen we verwachten dat Snapchat My AI de manier verandert waarop gebruikers omgaan met kunstmatige intelligentie, door gepersonaliseerde sociale media-ervaringen en nieuwe advertentiemogelijkheden te bieden. Uitgelichte afbeelding: inktdruppel/Shutterstock.

Relevante berichten