Massale schendingen van het advertentiebeleid van Google voor lokale diensten

Massale schendingen van het advertentiebeleid van Google voor lokale diensten post thumbnail image
Google stuurt meldingen van beleidsschendingen naar adverteerders van Lokale diensten-advertenties, maar het is op dit moment onduidelijk of ze worden verzonden vanwege nieuwe, verbeterde handhaving of dat ze zijn gestopt vanwege een bug. Beleidsmededeling. e-mailen in de e-mail staat: “Uw account bevat beleidsschendingen die moeten worden opgelost.” Er staat verder dat “als u voor 12 juni geen actie onderneemt, uw advertenties mogelijk niet meer worden weergegeven.” Hier is de e-mail die Jason Brown me heeft gestuurd. screenshot van het e-mailbericht: Wanneer u op t klikt om beleidskwesties te bekijken, wordt u naar een scherm geleid met een lijst met beleidsschendingen, maar wanneer u inzoomt, wordt het probleem waarschijnlijk niet vermeld. Dit screenshot is van Crystal Horton die het op Twitter plaatste. Sommigen zeggen dat dit bericht naar de meeste reparatielijsten voor garagedeuren is gestuurd, maar ik weet niet zeker of dat 100% is bevestigd of niet. Foutje of niet. Ginny Marvin, Google Ads Liaison, onderzoekt momenteel of dit een bug is. Gisteravond rond 17.50 uur. ET, twitterde Ginny: “Ik heb geen update, maar het team onderzoekt het.” Waarom kan het ons schelen? Als je dit bericht hebt ontvangen, wacht dan even en kom hier terug om te zien wanneer Google meer duidelijkheid geeft over deze kwestie. Althans volgens e. e-mail, heeft u 12 dagen de tijd om actie te ondernemen voordat het een mogelijk probleem met uw advertenties wordt. Het bericht Lokale diensten-advertenties van Google Massale beleidsschendingen verschenen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten