We hebben van Search Engine Land een chatbot gemaakt

We hebben van Search Engine Land een chatbot gemaakt post thumbnail image
Introductie van de eerste generatieve AI-chatbot voor zoekmarketeers, de Land ChatBot-zoekmachine. Beta-versie is vandaag gelanceerd. We zijn verheugd dat je het uitprobeert. Zoekmachine Land-chatbot Over de chatbot. Onze bot is getraind in Search Engine Land-inhoud, zodat u kunt verkennen, experimenteren en meer kunt leren over zoekmarketing. De chatbot die onze ChatBot uitvoert, zit bovenop OpenAI ChatGPT. Het is gebaseerd op meer dan 20.000 nieuwsartikelen, gidsen, tutorials en origineel en samengesteld onderzoek gepubliceerd op Search Engine Land – sinds 2006. bij de publicatie van alle zoek- en zoekmarketingrecords. Onze chatbot zal regelmatig worden bijgewerkt met gepubliceerde inhoud. Hoe het werkt Ga naar onze ChatBot-pagina en maak je klaar om prompts te schrijven. We bieden enkele best practices en voorbeelden van prompts op die pagina. Dit is bijvoorbeeld wat u ziet in de call-to-action, ‘maak een contentmarketing- en SEO-plan voor een lokale bakkerij’. U zult waarschijnlijk een soort tokenoverloopbericht tegenkomen. Probeer het opnieuw als dit gebeurt. Als dit opnieuw gebeurt, probeer dan de prompt te verfijnen. Nogmaals, we zijn in BETA, dus onze chatbot is niet perfect. We zullen echter blijven werken om het beter en nuttiger voor u te maken. Bedankt voor je geduld (en je hulp om het beter te maken). Waarom een ​​chatbot? “Het bedienen van de marketinggemeenschap is onze reden, en de Search Engine Land ChatBot is een spannende manier om die gemeenschap de informatie te bieden die ze nodig hebben in een formaat dat onze bestaande functies aanvult”, aldus Chris Elwell, CEO van Third Door. Media. Help ons verbeteren. We zijn op zoek naar manieren om de bot te verbeteren en verwelkomen uw feedback. Probeer de Land ChatBot-zoekmachine. We horen graag van u! MarTechBot. We creëerden ook de eerste generatieve AI-ervaring voor marketingberoepen bij onze zusterpublicatie MarTech.org met MarTechBot. U kunt in deze artikelen ingaan op de redenen en technologieën:
  • We hebben van MarTech een chatbot gemaakt. Dit is wat we hebben geleerd (tot nu toe)
  • Wat zit er achter het MarTechBot-gordijn?
Het bericht We hebben van Search Engine Land een chatbot gemaakt verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten