Google Search Console Insights voegt een groeiend inhoudsrapport toe

Google Search Console Insights voegt een groeiend inhoudsrapport toe post thumbnail image

Google heeft Google Search Console Insights geüpdatet om meer inzicht te geven in uw inhoud, zelfs als u geen gekoppeld Google Analytics-account aan die eigenschap heeft toegewezen. Google heeft een nieuw rapport toegevoegd met de naam ‘Uw groeiende inhoud’ dat de verandering in vertoningen en klikgroei van uw meest populaire inhoud over een specifieke periode laat zien.

Uw groeiende inhoudsrapport. Hier is een screenshot van dat rapport, zoals getweet door Google. Dit laat zien hoeveel uw inhoud deze periode “groeit” in weergaven in vergelijking met de vorige gegevensperiode. Groei kan een toename van het aantal vertoningen of klikken betekenen.

Het bericht is live. Ik zie dit rapport momenteel verschijnen op sites waarvan de Google Analytics-property niet is gekoppeld aan een Search Console-account, dus het lijkt te werken.

Wat Google zei. Google schreef: Search Console Insights is bijgewerkt voor eigenschappen die niet zijn gekoppeld aan Google Analytics. Dit omvat nieuwe inzichten in inhoudsprestaties, zoals de beste en meest populaire inhoudsitems op uw site in Zoeken.

Verenigingen. Meer informatie over het koppelen van uw Google Search Console Insights-property vindt u hier.

Wat is Search Console-inzichten? Search Console Insights is speciaal ontworpen voor makers en uitgevers van inhoud en “kan hen helpen begrijpen hoe doelgroepen inhoud op hun site ontdekken en wat hun publiek aanspreekt”, aldus Google. Search Console Insights-rapporten worden mogelijk gemaakt door gegevens van zowel Google Search Console als Google Analytics.

Waarom kan het ons schelen? Meer rapportage, meer analyses en meer inzichten kunnen u helpen begrijpen hoe Google Zoeken uw inhoud ziet. Het kan u ook meer ideeën geven voor inhoud, manieren om uw klanten te begrijpen en aan uw klanten te verkopen, en ideeën om uw website te verbeteren. Het bericht Google Search Console Insights voegt uw groeiende inhoudsrapport toe verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten