Webinar: Hoe u gebruikersvertrouwen opbouwt in een wereld zonder cookies

Webinar: Hoe u gebruikersvertrouwen opbouwt in een wereld zonder cookies post thumbnail image

Voor marketeers is het erg belangrijk om het vertrouwen van de consument op te bouwen. Maar hoe wordt dit vertrouwen opgebouwd in een toekomst zonder cookies? Dit webinar onderzoekt hoe merken keuze, controle en transparantie kunnen gebruiken om gepersonaliseerde, op toestemming gebaseerde ervaringen te creëren die het nalevingsrisico verminderen en de marketing-ROI verhogen zonder afhankelijk te zijn van cookies van derden. Lees meer door u aan te melden en deel te nemen aan “Trust Matters: Building Consumer Trust in a Cookie-Free World”, gepresenteerd door OneTrust. Klik hier voor meer Search Engine Land-webinars. De post Webinar: hoe u gebruikersvertrouwen opbouwt in een cookievrije wereld verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten