Bing Chat krijgt een Android-startwidget en verbetert sportuitslagen

Bing Chat krijgt een Android-startwidget en verbetert sportuitslagen post thumbnail image
Microsoft heeft een aantal verbeteringen aan Bing Chat uitgerold, waaronder een Android-startwidget, verbeterde sportuitslagen en andere updates voor SwiftKey, zo maakte het bedrijf bekend. Dit komt bovenop andere wijzigingen, waaronder de toevoeging van Bing als de standaardzoekmachine voor ChatGPT. Android-thuiscontroller. Er is nu een nieuwe Bing Chat-widget die u kunt inschakelen op het startscherm van uw Android-apparaat. Zodra u het hebt geïnstalleerd, verschijnt het Bing-pictogram, waarmee u rechtstreeks naar Bing Chat gaat. Hier is hoe het eruit ziet: De sportprestaties verbeterden. Bing Chat zei dat het zijn “sportbasis” heeft verbeterd, eraan toevoegend dat het “stappen heeft ondernomen om Bing Chat te helpen betere antwoorden te geven op sportgerelateerde vragen, waaronder games, schema’s, statistieken en klassementen in verschillende sporten.” Hier vraag ik naar de sportuitslagen van vanochtend: Andere veranderingen. Bing heeft ook verschillende wijzigingen in SwiftKey aangekondigd, waaronder het maken van berichten met SwiftKey, nieuwe SwiftKey-tonen voor het maken van berichten en een nieuwe SwiftKey-vertaler voor iOS. Waarom kan het ons schelen? Uw zoektocht naar sportresultaten op Bing Chat zou nu een beetje beter moeten zijn, en als u Android gebruikt, hebt u nu toegang tot Bing Chat met behulp van Android-widgets. Ben je niet dol op deze verbeteringen? De post Bing Chat krijgt Android Home Control en verbetert sportuitslagen verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten