Hoe u de positie van uw belangrijkste productpagina’s kunt verbeteren met linkbuilding en contentmarketing

Bij het maken van een SEO-strategie hangt uw maatstaf voor succes af van de bottom line: wat zal uw bedrijf stimuleren en een echte impact hebben? Welke SEO-strategieën kunt u gebruiken om uw KPI’s te behalen? Om te slagen in concurrerende markten, heb je meer nodig dan on-page optimalisatie en degelijke technische SEO – je hebt een volledige kanaalbenadering nodig. Met de juiste combinatie van linkbuilding en contentcreatie, kunt u direct invloed uitoefenen op de rankings van uw belangrijkste productpagina’s en uw algehele prestaties verbeteren.

Proces in 6 stappen om de positie van uw productpagina’s te verhogen

Probeer deze 6 stappen toe te voegen aan uw SEO-strategie om de rangschikking van uw productpagina’s consequent te verhogen:

  1. Overzicht productpagina(‘s) voor links.
  2. Audit bestaande inhoud en zorg voor relevantie voor de productpagina met strategische interne links.
  3. Identificeren zoekwoorden met een hoog doel, ook wel uw nieuwe inhoudsmogelijkheid genoemd, op uw productpagina.
  4. Ontdekken gerelateerde onderwerpen toe aan de productpagina, maar zorg ervoor dat ze breed en nuttig genoeg zijn om geen reclame te zijn.
  5. Creëren inhoud op basis van bevindingen en het bouwen van externe links naar het bredere onderwerp met strategische interne koppelingen naar hoogwaardige trefwoordinhoud en productpagina’s.
  6. Meeteenheid de impact op de hoofdproductpagina in vergelijking met de oorspronkelijk ingestelde KPI’s voor het rangschikken van zoekwoorden. Volg rankings, verkeer en links op je kanaal als aanvullende KPI’s.

Maak je geen zorgen, we laten je niet zonder aanvullende informatie achter. Neem deel aan ons komende webinar om precies te leren hoe u deze stappen uitvoert. Meld u nu aan Doe mee met Cory Collins, Page One Power Business Development Manager, en Nick Katseanes, Page One Power Director of Sales, terwijl ze laten zien hoe een link en contenttrechter kunnen leiden tot sterkere SEO-campagnes. Leer hoe ook jij linkbuilding en contentcreatie kunt combineren om naast secundaire KPI’s je productpaginapositie te verhogen.
Hoofdgerechten:

  • Leer hoe u uw productpaginapositie kunt verbeteren met technische SEO en on-page optimalisatie.
  • Begrijp hoe contentmarketing en linkbuilding strategisch verband houden met SEO KPI’s op productniveau.
  • Leer het verschil tussen inhoud met een hoog doelwoord en gerelateerde inhoud en hoe u deze samen kunt gebruiken.

Lukt het niet om een ​​live webinar te maken? Meld je aan en we sturen je de opname en alle bronnen na het evenement.

Relevante berichten