Hands-on tools met de nieuwe Google-zoekmachine-ervaring

Hands-on tools met de nieuwe Google-zoekmachine-ervaring post thumbnail image
Google heeft vandaag toegang gegeven tot zijn nieuwe zoekmachine-ervaring – en onze eigen Barry Schwartz is een van de eersten die toegang heeft. Hoewel hij tijdens de Sjavoeot-vakantie offline moest, kon hij toch een paar tweets delen met beelden van een vroege test. Ik heb de meeste in dit artikel verzameld om u een eerste blik te geven op het experiment dat Google SGE is.

Welkomstmail van Google brief

Het is Barry’s beurt om Search Labs te proberen! Deze e-mail een e-mail verzonden door Google.

Begin van het werk

Ja, we zijn klaar om te gaan experimenteren met zoeklabs. Maar eerst moet u akkoord gaan met het lezen van deze waanzinnig lange SGE-privacyverklaring:

Zoekopdracht [when does Shavous start?]

Google liet de tijd niet zien, maar Barry vindt het leuk hoe je de antwoorden kunt uitbreiden. Bekijk ook alle organische/gratis links waarop u kunt klikken. Barry noemde de volgende reacties “redelijk goed”:

Zoekopdracht [where to get a haircut near me]

Naar lokaal zoeken. We hebben een 5-pack: En pak 3:

Zoekopdracht [where can I learn about SEO]

Waar kun je SEO leren? Nou… dit krijg je van Google: Zoekopdracht: [who writes at Search Engine Land?]

Een paar “hoe” vragen.

Hoe strikken we onze veters of verwisselen we een band, Google?

Een deel van jouw geld, jouw leven

Sommigen van hen hebben door AI gegenereerde antwoorden en andere niet, zoals Google zei: Noot van de redactie: ik zal dit artikel later bijwerken met meer screenshots. Tot die tijd kun je veel meer zoekopdrachten vinden over politiek, winkelen, sport en hoe het is op mobiel in Barry’s lange Twitter-thread, die je hier kunt vinden. Het bericht Hands-on met Google Search Generative Experience verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten