Google opent vandaag de toegang tot de Search Generative Experience.

Vandaag is Google begonnen met het uitnodigen van early adopters voor een nieuwe zoekmachine-ervaring. Sommigen van jullie die zich hebben aangemeld voor de wachtlijst zouden een e-mail moeten ontvangen. een brief waarin staat dat u toegang heeft.

Wat Google zei. “Vandaag beginnen we de toegang te openen tot Search Labs, een nieuw programma dat je toegang geeft tot de vroege experimenten van Google”, schreef Google. “Als u zich al heeft aangemeld voor de wachtlijst op labs.google.com/search, wordt u per e-mail op de hoogte gesteld. per e-mail wanneer u Labs-experimenten kunt testen, “voegde Google eraan toe.

Hoe het te testen. Als je bent geaccepteerd, kun je deze experimenten kiezen door op het Labs-pictogram te tikken in de nieuwste versie van de Google-app (Android en iOS) of op de Chrome-desktop om je aan te melden. U kunt ook de labs-website bezoeken om de status van de wachtlijst te controleren. Meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden vindt u hier.

Check je mail. Dus ga je e-mail checken. e-mail om te zien of je toegang hebt. E-mailmeldingen worden vandaag verzonden. Je kunt hier meer leren van Google. Als je eenmaal bent begonnen, helpt de nieuwe generatieve, door AI aangedreven zoekervaring je een beetje te zoeken, zodat je een onderwerp sneller begrijpt, nieuwe perspectieven en inzichten ontdekt en dingen gemakkelijker gedaan krijgt. Google schreef dat in plaats van een heleboel vragen te stellen en die informatie zelf te verzamelen, Search je nu kan helpen.

Waarom kan het ons schelen? Dit is een experimentele versie van de nieuwe Google-zoekfunctie. Er mee spelen kan leuk, leerzaam en interessant zijn. We weten niet wat Google uiteindelijk in de toekomst zal lanceren, maar Google denkt nu in deze richting. Het bericht Google opent vandaag toegang tot Search Generative Experience verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten