De Google Premium Store-badge is vervangen door de Trusted Store-badge

De Google Premium Store-badge is vervangen door de Trusted Store-badge post thumbnail image

Google heeft de badges die sommige verkopers weergeven op hun productvermeldingen op Google Zoeken geüpdatet om de originele ‘Trusted Store’-badge te vervangen door ‘Premium Store’. Google heeft aangekondigd: “We werken de ‘Trusted Store’-badge bij, dus als je nu een perfecte score krijgt op de Shopping Experience Scorecard, zal de badge ‘Top Quality Store’ zeggen.’

Geen effect. Google zei dat het slechts een naam- en titelwijziging is en verder niets zal beïnvloeden. “U hoeft geen actie te ondernemen en de update heeft absoluut geen invloed op uw prestatiestatistieken”, voegde Google eraan toe.

Hoe het eruit ziet. Hier is een screenshot waarop deze badge te zien is:

Meer geschiedenis. Google heeft al jaren de Trusted Store-badge en nu hebben ze besloten om het een beetje een make-over te geven. We weten niet waarom Google het heeft hernoemd, jij of ik kunnen speculeren als we willen. We hebben eerder gerapporteerd op Google’s Shopping Experience Scorecard, waarin Google zei dat het verkopers die een “geweldige klantervaring” bieden zou belonen met “betere rankings”, een “badge” en “andere voordelen die consumenten helpen uw bedrijf te vinden”. Tabblad Google Zoeken Google Shopping.

Een bord vergroot de betrokkenheid. Google zei dat de Trusted Store-badge “gebaseerd op onze vroege tests” meer klikken op de vermeldingen van verkopers genereert, en Google zei dat ze “meer kans hebben om klikken te ontvangen”. Google zei ook dat het zoekbedrijf “meer verkeer naar minder bekende verkopers ziet”.

Hoe een badge te verdienen. Verkopers verdienen een Trusted Store-badge op basis van hun prestaties in vergelijking met andere verkopers, inclusief maar niet beperkt tot verzendsnelheid, verzend- en retourkosten en retourtijden. We hebben veel van deze statistieken hier in onze vorige dekking gedocumenteerd, maar het helpdocument van Google is ook hier beschikbaar.

De bel gaat. Klinkt deze vertrouwde winkel-badge zoals jij? Nou, ja, Google had ongeveer tien jaar geleden ook een gratis Trusted Store-badge voor verkopers. Het was meer een muntstuk aan de kant van de zoekadvertentie, en deze nieuwe badge is voor gratis productvermeldingen.

Waarom kan het ons schelen? Badges kunnen helpen meer klikken op uw advertenties te genereren, dus het is de moeite waard om ernaar te kijken en indien mogelijk een badge te krijgen. Heeft een kleine wijziging in de naam van deze badge invloed op de klikfrequenties? Ik betwijfel het, maar u moet op de hoogte zijn van deze wijziging. Het bericht Google Premium Store-badge vervangt Trusted Store-badge verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten