Google: Merchant Center Next om Merchant Center te vervangen.

Google: Merchant Center Next om Merchant Center te vervangen. post thumbnail image
Hallo Merchant Center, hallo Merchant Center Next. Google heeft vandaag tijdens Google Marketing Live officieel een nieuwe, gestroomlijnde versie van Merchant Center onthuld, genaamd Merchant Center Next. Niet alleen het uiterlijk van Merchant Center Next verandert. Producten kunnen bijvoorbeeld automatisch worden ingediend vanaf de website van een handelaar. Waarom kan het ons schelen? Deze nieuwe wijziging zou de minder technische mensen die worstelen met feeds moeten ontlasten, terwijl ze ook betere inzichten zouden moeten bieden aan die data-hongerige detailhandelaren. De inzichten van het tabblad Prestaties zien er veelbelovend uit, vooral voor degenen die prioriteit geven aan het oplossen van productfouten. Merchant Center Next versus Merchant Center. Merchant Center was een handmatig proces dat bestaat uit het opzetten van een productfeed met alle vereiste producten, prijzen, afbeeldingen, beschrijvingen, enz. Merchant Center Next detecteert al deze van uw site en voegt ze automatisch toe. Maar er is goed nieuws: verkopers kunnen de genoemde producten bewerken of de functie volledig uitschakelen. Hoewel de ervaring volgens Google ‘vereenvoudigd’ wordt genoemd, zullen ‘Merchant Center-functies die grotere retailers kennen en waarderen ook niet verdwijnen’. Google is “toegewijd om de nieuwe versie op verantwoorde wijze te leveren, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om de functies te vinden waarvan ze verwachten dat ze aan hun verwachtingen voldoen.” Betere inzichten. Een belangrijke wijziging zit in de gebruikersinterface. Een vereenvoudigde weergave levert inzichtrapporten rechtstreeks aan Het optreden tabblad. Het lijkt meer gegevens te bevatten, met nieuwe tabbladen, waaronder:
  • Overzicht
  • Producten (voorheen)
  • Competitieve zichtbaarheid
  • prijzen
  • Vraag
  • Opslaan in Zoeken en Kaarten
  • Resultaten van niet-productwebsites
Volgens Google biedt Merchant Center Next alle verkopers met online en fysieke locaties al hun producten in één overzicht, zodat ze hun online en in-store productvoorraad op één plek kunnen beheren. Het bevat ook nieuwe inzichten in de voordelen van productfoutcorrectie in Merchant Center Next. Wanneer Merchant Center Next Merchant Center vervangt. De release staat gepland voor 2024. Verkopers krijgen een melding wanneer Merchant Center Next voor hen klaar is. Veel nieuwe gebruikers hebben Merchant Center Next al bij hen uitgerold. Kleinere bedrijven zullen de komende maanden worden bijgewerkt. Het bericht Google: Merchant Center vervangt Merchant Center verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten