Linkbuilding bedrijven die in 2023 te bekijken door Admix Global.

Linkbuilding bedrijven die in 2023 te bekijken door Admix Global. post thumbnail image
In het huidige digitale tijdperk is een sterke online aanwezigheid essentieel voor elk succesvol bedrijf, en linkbuilding speelt een cruciale rol bij het bereiken van dit doel. Kwaliteitslinks van echt groeiende bedrijfssites zijn een investering op lange termijn. In dit artikel vindt u een aantal bedrijven voor linkbuilding, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen en een geweldig resultaat kunt behalen. Editorial.Link is een evaluatie van primaire redactionele links van sites die ze niet verkopen. Deze krachtige backlinks zijn afkomstig van relaties met meer dan 2.500 bedrijven en zijn afkomstig van verschillende bedrijfsblogs, waaronder SaaS-bedrijven van het hoogste niveau: g2.com, cloudways.com, monday.com, blog.hubspot.com, hive.com, hostpapa. com, mageplaza.com, enz. Als gevolg hiervan krijgen klanten langdurige resultaten. Prijs: Editorial.Link biedt verschillende pakketten voor verschillende budgetten, beginnend bij $ 1.750 / 5 premium backlinks. Voor degenen die meer vuur nodig hebben, gaan de prijzen omhoog tot $ 17.500/50 backlinks. Individuele aanbiedingen zijn ook mogelijk. Velden: IT, technologie, SaaS, cryptocurrencies, onroerend goed, financiën, marketing en meer. Voordelen:
 • Alle links zijn geïndexeerd en zonder gesponsorde of nofollow-tags.
 • Ze kunnen links van gerelateerde pagina’s krijgen, veel zoekverkeer genereren en voor veel zoekwoorden rangschikken.
 • Het team biedt ook white label linkbuilding-diensten. Hierdoor kunnen eenmanszaken klanten snel op het hoogste niveau doorverwijzen en kunnen bureaus het dienstenaanbod aan klanten uitbreiden.
 • Ze brengen alleen kosten in rekening voor het plaatsen van links die voldoen aan de overeengekomen verwachtingen, bieden geverifieerde domeinen en pagina’s aan (klanten hebben de flexibiliteit om pagina’s te kiezen die het meest geschikt zijn voor het gepromote project) en vereisen geen vooruitbetaling.
Gezien alle voordelen van Editorial Reference is deze service een kosteneffectieve oplossing voor zowel klanten als bureaus.

2. PaginaOnePower

PageOnePower is een white hat handmatige linkbuilding-strategie die absoluut professioneel is in het verkrijgen van backlinks van hoge kwaliteit van legitieme bronnen. Prijs: PageOnePower werkt met een maandelijks budget met een minimum van $ 4.000,00 per maand. Een typische prijs per link is ongeveer $ 700, maar dit hangt af van verschillende factoren. Velden: Technologieën, elektronisch handel, gezondheidszorg, financiën, enz. Voordelen:
 • Ze geven prioriteit aan het opbouwen van relaties met site-eigenaren en redacteuren om ervoor te zorgen dat linkbestemmingen afkomstig zijn van vertrouwde bronnen.
 • Elke geselecteerde campagne wordt geleverd met een toegewijde projectmanager. Hun rapportage gebeurt via een reeks Zoom-vergaderingen, Google Spreadsheets, analyserapporten en presentaties.
Met alle voordelen van PageOnePower is het geen wonder dat ze de beste keuze zijn voor bedrijven die hun online autoriteit willen vergroten.

3. Natuurlijk eikenhout

Sure Oak is een bureau voor het bouwen van toplinks dat gespecialiseerd is in handmatige linkacquisitie. Prijs: Sure Oak biedt op maat gemaakte pakketten voor linkbuilding voor verschillende budgetten, met gemiddelde prijzen vanaf $ 300 en hoger. Ze houden zich doorgaans bezig met maandelijkse provisies waarbij klanten vooraf betalen voor een gegarandeerd verwijzingsvolume dat voldoet aan gespecificeerde statistieken. Velden: SaaS/software, financiën/financiële technologie, e- handel, gezondheid en welzijn en nog veel meer. Voordelen:
 • Sure Oak houdt zich strikt aan de praktijken voor het bouwen van white hat-links. Alle links zijn geïndexeerd en zonder gesponsorde of nofollow-tags.
 • Ze bieden aangepaste Google Data Studio-rapporten of gedeelde Google-spreadsheets om linkbestemmingen bij te houden en periodieke formele strategiebeoordelingsrapporten te produceren die met klanten worden gedeeld.
Op basis van persoonlijke interacties en feedback van andere klanten kan Sure Oak veilig worden beschouwd als een van de beste in de branche.

4. BlueTree

BlueTree is gespecialiseerd in digitale PR voor SaaS- en technologiebedrijven. Met een focus op het bouwen van redactionele links, helpt BlueTree bedrijven hun online aanwezigheid op korte en lange termijn te laten groeien. Prijs: Basispakket – $ 2500 per maand, Startup-pakket – $ 4500 per maand, Enterprise-pakket – $ 6500 per maand. Velden: SaaS- en technologiebedrijven. Voordelen:
 • BlueTree’s benadering van digitale PR is gebaseerd op een redactionele benadering, waarbij duurzame, relevante inhoud wordt gecreëerd met naadloze koppelingen naar de diensten en producten van klanten.
 • Hun team onderhoudt sterke relaties met meer dan 300 op technologie gerichte websites.
Met een toewijding aan ethische praktijken en een uitgebreid netwerk van op technologie gerichte sites, heeft BlueTree zich gevestigd als het beste bureau in het veld.

5. DE GEBRUIKER

uSERP is een full-service bureau voor linkbuilding dat gespecialiseerd is in het opbouwen van het backlinkprofiel van een klant met behulp van een white-hat outreach-aanpak. Ze zijn bedoeld om concurrenten te overtreffen door middel van analyse van inhoudskloof, URL-analyse en links naar merkvermeldingen. Prijs: Lancering $ 10.000/maand, Schaal $ 15.000/maand, Autoriteit $ 20.000/maand. Velden: Informatietechnologieën en -diensten. Voordelen:
 • Snelle en vlotte communicatie met klanten en tijdige rapportage;
 • Ze bieden volledige transparantie en houden zich niet bezig met grijze en zwarte hoedtactieken.
uSERP is een uitstekende keuze voor bedrijven in de informatietechnologie- en dienstensector die hun online aanwezigheid willen vergroten.

6. Medewerker

Op zoek naar kwalitatieve backlinks om uw website te promoten? Affiliate biedt een verscheidenheid aan diensten voor linkpromotie om u te helpen uw doelen te bereiken. Prijs: Affiliate biedt verschillende prijsopties, afhankelijk van het type linkpromotieservice dat u kiest. Transactieverzekering is beschikbaar voor 10% van de transactieprijs. Velden: Affiliate biedt diensten voor linkpromotie aan voor verschillende domeinen en onderwerpen. Voordelen:
 • Affiliate biedt een aantal voordelen, waaronder een grote catalogus met kwaliteitssites, meerdere prijsopties, snelle uploadopties en transactieverzekering om artikelen te beschermen tegen verwijdering en de-indexering.
Affiliate is een handige tool voor iedereen die zijn website wil promoten met kwalitatieve backlinks.

7. Dikke Joe

FatJoe is gespecialiseerd in het leveren van links naar organische inhoud aan klanten die zijn samengesteld met behulp van white label-technieken. Het bureau is ook gespecialiseerd in contentsyndicatie, het distribueren van voorgeproduceerde content naar mediamagazines, nieuwspublicaties en andere hoogwaardige websites. Prijs: Prijzen variëren afhankelijk van de specifieke aangeboden service. Blogger Outreach & Niche-bewerkingen $ 75-403, HARO Link Building $ 1260 & $ 2836, Contentsyndicatie $ 95. Velden: Detailhandel, productie, technologie en reclame. Voordelen:
 • Met een focus op white label-methoden en echte outreach, zorgt FatJoe ervoor dat klanten de hoogste kwaliteit en betrouwbare verwijzingen ontvangen.
 • Het online dashboard van het bureau stelt klanten in staat om elke door FatJoe beveiligde link te bekijken, evenals de mogelijkheid om persoonlijke DR- en koppelingsdoelen te creëren.
Voor bedrijven die hun online aanwezigheid en autoriteit willen vergroten, is FatJoe een betrouwbare partner.

8. PRNEWS.IO

PRNEWS.IO is een platform dat zorgt voor gegarandeerde plaatsing van gesponsorde content in online media wereldwijd. Het helpt bedrijven het bewustzijn van potentiële partners te vergroten, de verkoop te verhogen en meer verwijzingen te krijgen. Prijs: PRNEWS.IO-prijzen variëren afhankelijk van het inhoudstype en de gekozen distributiekanalen. De PRO-versie werkt op abonnementsbasis: $100 per maand of $1000 per jaar. Velden: PRNEWS.IO werkt samen met bedrijven op verschillende gebieden (inclusief politiek en cryptocurrency als de PRO-versie is geselecteerd). Voordelen:
 • PRNEWS.IO versnelt het creëren, optimaliseren en promoten van content door repetitieve taken te automatiseren en intelligente algoritmen te gebruiken.
 • Er is een handige map waar u sites kunt kiezen om te publiceren.
PRNEWS.IO is een aantrekkelijke opportuniteit voor bedrijven van alle soorten en maten, zelfs in “gevoelige” domeinen.

9. Scheppers van macht

Het team van SEO-experts van Authority Builders gebruikt bewezen strategieën om backlinks van hoge kwaliteit te krijgen van gezaghebbende websites in verschillende branches. Prijs: De prijs wordt individueel berekend en is afhankelijk van de plaatsing van de links van de geselecteerde sites in de DR. Een link naar een website met een DR van 70+ kost klanten minimaal $ 297. Velden: Financiën, gezondheid, onroerend goed, technologie en meer. Voordelen:
 • Ze geven de voorkeur aan links van hoge kwaliteit van gezaghebbende sites boven massaproductie van links van lage kwaliteit.
 • Een gepersonaliseerde benadering van linkbuilding.
Authority Builders is een betrouwbaar en effectief bureau voor linkbuilding dat bedrijven kan helpen organisch verkeer naar hun websites te leiden.

10. LinkBuilder.io

LinkBuilder.io is een vertrouwd bureau voor linkbuilding dat effectieve oplossingen biedt voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen verbeteren. Prijs: Het meest populaire pakket is Growth – $ 9999 / 27 links. Velden: e-mail handel, financiën, gezondheid, technologie, enz. Voordelen:
 • LinkBuilder.io biedt klanten regelmatig rapporten over de voortgang van hun linkbuilding-campagne.
 • Ze gebruiken ook ethische methoden voor linkbuilding die voldoen aan de richtlijnen van Google om de veiligheid en effectiviteit van hun campagnes te waarborgen.
De betaalbare pakketten en toewijding aan kwaliteit van LinkBuilder.io maken ze tot een goede keuze voor bedrijven van elke omvang.

Conclusie

Elk van de bedrijven die in dit artikel worden genoemd, zal u waarschijnlijk hoge prestaties leveren in uw campagnes voor linkbuilding. Het is echter erg belangrijk om rechtstreeks contact op te nemen met hun vertegenwoordigers om er zeker van te zijn dat ze aan uw specifieke behoeften en verwachtingen voldoen. Het bericht Link Building Companies to Watch in 2023 verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten