Microsoft Bing Chat geeft meer gebruikers toegang tot Bing Chat

Bing Chat zal binnenkort beschikbaar zijn voor zoekers en gebruikers, aangezien het momenteel niet-geverifieerde toegang tot chats biedt. Gebruikers die niet zijn aangemeld bij Bing kunnen binnenkort vragen stellen in Bing Chat, maar op dit moment kunnen er slechts aan 5 gesprekken worden deelgenomen aan een chatsessie.

Niet-geverifieerde toegang. “We zijn begonnen met het uitrollen van niet-geverifieerde chattoegang tot Bing”, schreef Michael Schechter, vice-president van Microsoft Bing, op Twitter. Niet-geverifieerde gebruikers zijn gebruikers die niet zijn aangemeld bij Bing wanneer ze zoeken of chatten.

Beperkte toegang. Die niet-geverifieerde gebruikers kunnen Bing Chat aanvragen voor maximaal 5 chats per sessie. Als u langere gesprekken wilt voeren, moet u zich aanmelden met een Microsoft-account.

Twitteren. Hier is de tweet van Michael Schechter erover: Zoals sommigen van jullie misschien hebben opgemerkt, zijn we begonnen met het uitrollen van niet-geverifieerde chattoegang op Bing. Zie je slechts 5 gesprekswisselingen per sessie? Log in om langer te chatten. — Michael Schechter (@mikeschechter) maart 2023 17 mei

Waarom kan het ons schelen? Dit zou meer gesprekken op Bing Chat moeten openen voor meer gebruikers. Niet iedereen wil accounts aanmaken om Bing Chat of Bing Search te gebruiken. Dit heeft gebruikers mogelijk ontmoedigd om Bing Chat te proberen. Binnenkort kunnen ze echter zonder account toegang krijgen tot Bing Chat en deze gebruiken. Ik denk echter dat je Microsoft Edge of de mobiele Bing-app moet gebruiken om Bing Chat te zien. Het bericht Microsoft Bing Chat brengt meer gebruikers toegang tot Bing Chat verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten