Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.

Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI. post thumbnail image
OpenAI heeft de eerste officiële ChatGPT-app voor iOS-gebruikers uitgebracht. Met de iPhone-app kunnen ChatGPT-gebruikers inloggen op hun accounts, toegang krijgen tot de chatgeschiedenis en chatten in een advertentievrije omgeving. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen. De app helpt alle gebruikers om direct antwoorden, persoonlijke tips, inspiratie, professionele taken en leermogelijkheden te krijgen met GPT-3.5. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen. ChatGPT Plus-gebruikers kunnen binnen de app schakelen tussen GPT-3.5 en GPT-4 en hebben als eerste toegang tot nieuwe functie-releases. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen. GPT-3.5 biedt minder beperkingen dan GPT-4, die maximaal 25 berichten per drie uur mogelijk maakt. GPT-4 belooft persoonlijke en professionele taken van hogere kwaliteit, terwijl GPT-3.5 snellere, bijna onbeperkte reacties biedt.

ChatGPT-app versus. Website-versie

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de ChatGPT-app en het gebruik van ChatGPT in een webbrowser?

Tekst- en spraakinvoer

De iPhone-app ChatGPT accepteert tekst- en spraakinvoer met Whisper, een OpenAI open-source spraakherkenningssysteem dat is getraind op 680.000 uur aan meertalige gegevens. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen. Dit is hoe ChatGPT het deed bij het samenvatten van Whisper’s benadering van gegevensverwerking, gekopieerd van een onderzoekspaper. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen. Een 1:30 audiofragment van een recente hoorzitting van de Senaat over regulering van kunstmatige intelligentie met behulp van spraakinvoer was ook beschikbaar om samen te vatten. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen

GPT-4-bètafuncties ontbreken

ChatGPT Plus-gebruikers zullen merken dat ze geen toegang hebben tot de GPT-4-code-interpreter, webbrowsen en alle nieuwe ChatGPT-plug-ins. Iedereen die deze specifieke functies waardevol vond, moet inloggen op chat.openai.com in een webbrowser. Bovendien zullen gebruikers ook geen optie vinden om bètafuncties in te schakelen in de instellingen van de ChatGPT-app. Mogelijk moet u dit doen in uw accountinstellingen in uw webbrowser om nieuwe app-functies te krijgen. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van ChatGPT (website), 2023 in april

Hoe het ChatGPT-programma te gebruiken

Ga aan de slag door de ChatGPT-app te downloaden uit de App Store. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot uit Apple App Store, 2023 Kunnen. Als u inlogt op uw account en u beschikt over ChatGPT Plus, kunt u kiezen tussen GPT-3.5 en GPT-4. Vanuit het menu met drie stippen hebt u toegang tot accountinstellingen en chatgeschiedenis. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen. U kunt ook het menu met de drie stippen in een chat gebruiken om de naam van een chat te wijzigen om naar de chatgeschiedenis te linken, een chat te verwijderen of een nieuwe chat te starten. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen

Best practices voor ChatGPT

De ChatGPT-app heeft nog geen toegang tot webbrowsen, zoals opgemerkt toen ik hem vroeg naar het belangrijkste AI-nieuws. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen. Het biedt echter enkele geweldige tips om het meeste uit de ChatGPT iPhone-app te halen. Een blik op de nieuwe ChatGPT iPhone-app van OpenAI.Screenshot van de ChatGPT-app, 2023 Kunnen

AI wordt toegankelijker

De lancering van de ChatGPT-app voor iOS toont de toewijding van OpenAI aan het creëren van praktische tools voor de dagelijkse gebruiker. De app biedt een scala aan functies, van nauwkeurige informatie en persoonlijk advies tot professionele input en gepersonaliseerd leren, en is bedoeld om gebruikers in verschillende aspecten van hun leven te ondersteunen. De opname van het spraakherkenningssysteem van Whisper vergroot de toegankelijkheid, en de belofte van continue updates op basis van gebruikersfeedback zorgt ervoor dat de app zal evolueren om aan veranderende behoeften te voldoen. De app wordt in de Verenigde Staten uitgerold en zal binnenkort wereldwijd beschikbaar zijn. OpenAI merkte ook op dat er binnenkort een Android-app beschikbaar zal zijn. Uitgelichte afbeelding: Diego Thomazini/Shutterstock.

Relevante berichten