Advies over eigendom en het vermijden van het SEO-hamsterwiel [Podcast]

Transformeer uw SEO-adviescarrière met alternatieve modellen

Je weet hoe de wereld van SEO voortdurend verandert. Het is erg belangrijk om op de hoogte te blijven en het beste uit je vaardigheden te halen. Dit is ons doel bij SEJShow – om fantastische nieuwe bedrijfsmodellen en strategieën te ontdekken om u te helpen een SEO-consultant te worden. Roland Frasier neemt deel aan de show van vandaag om in alternatieve benaderingen te duiken die uw adviesspel kunnen veranderen en u nog meer beloningen kunnen geven voor het harde werk dat u in uw klant- en partnerprojecten steekt. Dus, gordel om en laten we van het oude SEO-hamsterwiel springen om een ​​aantal opwindende SEO-adviesmogelijkheden te ontdekken!
Als u een zakenman bent, is het logisch om na te denken over het kopen van iets permanents voor uw tijd. —Roland Frasier, 03:40
Ik vond het het meest effectief om te zeggen dat je de kennis, vaardigheden, ervaring en connecties hebt die van grote waarde zijn voor bedrijven, dus je hebt een keuze: je kunt een kortetermijninkomen en een vast bedrag krijgen, betaald krijgen. uren en krijg zelfs een deel van de opbrengst. Maar als het stopt, stopt het. Een manier om dit te omzeilen is om betrokken te raken en zakelijke waarde toe te voegen. De waarde die u aan het bedrijf toevoegt, moet worden gecompenseerd door deelname aan de lopende winst of het eigen vermogen van het bedrijf. Als u de waarde van een onroerend goed verhoogt, zou het dan niet redelijk en billijk zijn om deel te nemen in een deel van de waardering van dat onroerend goed? Waarvoor wordt het uiteindelijk verkocht als het bedrijf verkoopt? Zo’n concept: hoe zet je je inspanningen om in gerechtigheid? —Roland Frasier, 05:12

Na al die jaren in marketing, beschouw ik mezelf niet alleen als een SEO. Ik ben meestal betrokken bij SEO-advies en help op dit gebied. Het volgende dat ik weet is een nieuw merk, dus ik ben op zoek naar mogelijkheden voor merkberichten, ik kijk naar het product voordat het uit is, en ik ben bij dit en dat betrokken. —Lauren Baker, 13:03 uur
[00:00] – Over Roland.
[07:01] – Waar moeten consultants die eigen vermogen willen bezitten op letten?
[12:55] – Hoe “overmatig advies” vermijden en verdienen op basis van de geleverde waarde, niet alleen SEO?
[20:45] – Hoe u uzelf kunt positioneren als meer dan alleen SEO.
[23:20] – Hoe te beginnen met advisering over vastgoedkwesties.
[32:55] – Wat is gedeeltelijke CMO?
[41:30] – Denken dat leidt tot een betere kwaliteit van leven.
Genoemde bronnen:
Episch netwerk – https://epicnetwork.com/
Zakenlunchpodcast – https://businesslunchpodcast.com/
Ik wil graag buiten een bedrijf blijven dat niet langer winstgevend is. Dus nu ga ik kijken waar ik een betekenisvolle impact kan hebben, dus ik zal zeggen dat als de lift die ik aan dit bedrijf kan toevoegen iets is waarvan ik denk dat het de naald voor hen zal verplaatsen, dan denk ik dat dat een goede gesprek te hebben. —Roland Frasier, 9:40
Ze zullen je in dat vak stoppen als je binnenkomt als SEO, dus hoe je op de markt brengt en presenteert is erg belangrijk. Ik zou een strateeg zijn, niet alleen een SEO. Het belangrijke feit is dat SEO een van de dingen is die je doet. Het kan het belangrijkste zijn dat u doet. Maar zelfs het aangaan van allianties met andere mensen die aanvullende diensten kunnen leveren, is een slimme aanpak, want als je deelneemt als groei, weet je dat het bedrijf je meer zal waarderen dan wanneer je toetreedt als component of subcomponent. ontwikkeling. —Roland Frasier, 15:01 uur

Mensen denken misschien dat het onmogelijk is om jou als partner te hebben. Het komt misschien niet bij ze op, maar ze geloven misschien dat je zo ver heen bent dat het niet eens een optie is. Dus hen van tevoren vertellen dat dit een kans voor hen is om mee te doen aan het spel, laten zien dat ze in je geloven en bereid zijn in zichzelf te investeren, is van cruciaal belang om van deze baan een succes te maken. -Roland Frasier, 20:00 uur Abonneer u voor meer van dit soort inhoud op ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/searchenginejournal
Neem contact op met Roland Frasier:
Roland Frasier onderscheidt zich in de wereld van ambitieuze investerings- en bouwstrategieën. Met meer dan 1.000 acquisities, exits, vastgoedportefeuilles en meer voor hemzelf en zijn klanten, weet hij wat er nodig is om van een bedrijf een succes te maken! Als CEO van 6 van de snelst groeiende Inc.-bedrijven en adviseur aan de Stanford University maakt Roland furore met een aantal grote referenties. Niet alleen is deze slimme investeerder te zien geweest op elk groot nieuwsnetwerk, Business Insider, Fast Company, Forbes & Entrepreneur zingen zijn lof! En alsof dat nog niet genoeg sterrenkracht is… hij heeft zelfs Sir Richard Branson EN Magic Johnson geïnterviewd, zodat je weet dat er iets goeds om hem heen aan het brouwen is – zoals zijn bekroonde Business Lunch-podcast. Maak verbinding met Roland op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rolandfrasier/
Bekijk het op YouTube: https://www.youtube.com/RolandFrasierEPIC
Volg hem op TikTok: https://www.tiktok.com/@rolandfrasier

Neem contact op met Loren Baker, oprichter van Search Engine Magazine:
Volg hem op Twitter: https://www.twitter.com/lorenbaker
Maak contact met hem op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lorenbaker

Relevante berichten