Microsoft rolt nu nieuwe functies uit voor Bing Chat, waaronder chatgeschiedenis, mobiele functies en meer

Microsoft rolt nu nieuwe functies uit voor Bing Chat, waaronder chatgeschiedenis, mobiele functies en meer post thumbnail image
Eerder deze maand kondigde Microsoft verschillende nieuwe functies voor Bing Chat aan om de lancering van Bing Chat en de tweede pilot 100 dagen geleden te vieren. Sommige van de functies die we hebben gezien, worden uitgerold, en nog veel meer zijn vandaag al live. Nieuwe functies die we eerder hebben besproken, zijn onder meer videoantwoorden met flashcards en geoptimaliseerde antwoorden. Ter herinnering: eerder deze maand heeft Bing Chat de wachtlijst verwijderd en Bing Chat opengesteld voor degenen die Microsoft Edge willen gebruiken. Wat is er nu live? Hier is een lijst van wat er volgens Microsoft is uitgebracht met deze aankondiging:
  • Chatgeschiedenis: tik op het klokpictogram bovenaan het huidige gesprek om een ​​lijst met recente activiteiten te zien. Deze gesprekken worden 90 dagen bewaard, tenzij ze specifiek worden bewaard voor een langere bewaartermijn. Het is nu live op mobiel en volgende week op desktop (merk op dat sommigen het al live zien).
  • Mobiele controleur: De Bing Chat-widget kan nu worden toegevoegd aan uw iOS- of Android-startscherm. Hierdoor kunt u snel naar Bing Chat springen en/of op het microfoonpictogram klikken om uw vraag te stellen.
  • Gesprekken op verschillende platforms: Als u een gesprek start met Bing Chat op desktop en vervolgens moet afsluiten, kunt u het gesprek voortzetten op uw mobiele apparaat. Deze wordt volgende week uitgerold naar iOS en Android. Om toegang te krijgen tot deze functie, klikt u op het antwoord op het bureaublad, selecteert u vervolgens het telefoonpictogram in het optiemenu om de QR-code te bekijken en scant u deze vervolgens om deze op uw telefoon te openen.
  • Meertalige ondersteuning: Bing Chat ondersteunt nu meer landen en talen voor spraakinvoer. Bing heeft ook de kwaliteit van niet-Engelse gesprekken verbeterd, zodat je nu kunt kiezen uit een verscheidenheid aan talen en stemmen om de ervaring aan te passen aan je smaak en behoeften, zei Bing.
  • SwiftKey. SwiftKey is een mobiel toetsenbord en wordt nu aangedreven door AI Bing. Je kunt het gebruiken om te zoeken en met Bing te praten met je favoriete mobiele apps, maar ook om de toon te wijzigen of berichten opnieuw uit te voeren voordat je op verzenden drukt, zei Bing. Bing voegt tal van nieuwe SwiftKey-ondersteuning en -functies toe, waaronder tonen, vertalingen en meer. U kunt op het Bing-pictogram in het lint boven het SwiftKey-toetsenbord klikken. Het zal in de komende twee weken beschikbaar zijn voor alle iOS- en Android-gebruikers.
  • Edge-updates. Bing Chat komt ook naar Microsoft Edge, waar u vragen kunt stellen over de pagina die u bezoekt of Bing kunt vragen deze samen te vatten op Edge Mobile. U kunt ook aangepaste tekstopties gebruiken door specifieke tekst op de pagina rechtstreeks in de mobiele browser te selecteren.
Hoe het eruit ziet. Hier zijn enkele video’s en GIF’s van Microsoft die deze nieuwe functies laten zien: Mobiele widget: Edge Contextual Chat op mobiel: Geselecteerde tekst met Mobile Edge: Waarom kan het ons schelen? We blijven kleine en grote verbeteringen zien in generatieve AI-tools zoals Bing Chat. De interface van Bing Chat wordt steeds zoekvriendelijker, gebruiksvriendelijker en de antwoorden worden steeds beter. Meer informatie over deze nieuwe functies vindt u hier. Het bericht dat Microsoft nu nieuwe functies voor Bing Chat uitrolt, waaronder chatgeschiedenis, mobiele functies en meer, verscheen voor het eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten