Microsoft onthult nieuwe Bing- en Edge-ervaringen voor mobiel

Microsoft onthult nieuwe Bing- en Edge-ervaringen voor mobiel post thumbnail image
In de post onthult Divya Kumar, global head of marketing bij Microsoft, verbeteringen aan de mobiele versies van Bing en Edge. De functies die begin mei werden getoond, worden deze week uitgerold en verrijken de Bing Chat-ervaring met video’s, kenniskaarten, grafieken, betere opmaak en ingebouwde mogelijkheden voor sociaal delen. De chatgeschiedenis wordt vrijgegeven, zodat u toegang heeft tot recente activiteit door op het klokpictogram boven aan het chatvenster te klikken. Hier is meer informatie over de nieuwe functies die deze week beschikbaar komen.

Verbeterde Bing-ervaring

Microsoft lanceerde 100 dagen geleden AI-aangedreven Bing en Edge, een belangrijke mijlpaal in zijn technologische reis. De Bing-hype heeft ongekende hoogten bereikt, gekenmerkt door een achtvoudige toename van dagelijkse downloads sinds de lancering van de nieuwe versie. Microsoft is van mening dat deze toename de wereldwijde acceptatie van Bing als een draagbare AI-assistent weerspiegelt. Om deze mobiele mogelijkheden verder uit te breiden, introduceert Microsoft nieuwe functies voor Bing-, SwiftKey-, Edge- en Skype-apps.

Bing

De Bing-app krijgt verschillende nieuwe functies. Microsoft introduceert een Bing Chat-widget die kan worden toegevoegd aan uw iOS- of Android-startscherm. Hierdoor kun je direct naar de nieuwe Bing Chat-ervaring gaan of mondeling vragen stellen door op het microfoonpictogram te klikken. Een zeer wenselijke functie is de mogelijkheid om lopende gesprekken op verschillende platforms te onderhouden. Nu is het mogelijk. Met de vernieuwde Bing-app kun je een gesprek starten op desktop en voortzetten op mobiel, en vice versa. Microsoft breidt de land- en taalondersteuning voor spraakinvoer uit en verbetert de kwaliteit van niet-Engelse gesprekken, zodat gebruikers over de hele wereld hun ervaring kunnen aanpassen.

SwiftKey

SwiftKey, het toetsenbord van Microsoft voor iOS en Android, beschikt over indrukwekkende AI-integraties. U kunt SwiftKey nu gebruiken om berichten te maken met AI, waardoor tekstinvoer efficiënter en voorspelbaarder wordt. De door AI aangedreven vertaler van Microsoft is nu geïntegreerd in het SwiftKey-toetsenbord, waardoor meertalige communicatie eenvoudiger wordt. Klik met het toetsenbord omhoog op het Bing-pictogram, selecteer Vertalen, selecteer talen en typ of plak tekst om de vertaling te krijgen. Ten slotte introduceert de app nieuwe tonen om de typervaring verder te personaliseren. Microsoft onthult nieuwe Bing-ervaring voor mobiel en EdgeAfbeelding tegoed: Microsoft.

Skypen

Omdat Skype de AI-mogelijkheden van Bing biedt, heb je nu toegang tot de nieuwe Bing in alle groepschats, waardoor de chatmogelijkheden van de app naar een nieuw niveau worden getild. Bing kan direct in een gesprek worden getagd zonder dat deelnemers het aan hun contacten toevoegen.

Rand

De Edge-app is ontworpen om een ​​meer contextueel gesprek te bieden, zodat u vragen kunt stellen over de inhoud van de pagina of Bing kunt vragen deze samen te vatten. Microsoft onthult nieuwe Bing-ervaring voor mobiel en EdgeAfbeelding tegoed: Microsoft.

Een blik vooruit

Deze reeks updates en nieuwe functies is beperkt tot de eerste 100 dagen van Bing AI. De komende Build-conferentie van Microsoft bevat updates voor ontwikkelaars en hoe ze het Bing AI-platform kunnen gebruiken om hun persoonlijke en mobiele apparaten te verbeteren. Bron: Microsoft

Relevante berichten