LinkedIn begint de verbinding te filteren en volgers te tellen

LinkedIn begint de verbinding te filteren en volgers te tellen post thumbnail image

Is je LinkedIn-volgerslijst veranderd? Als dat zo is, komt dat omdat LinkedIn zei dat het nu “slapende” en “beperkte” accounts verwijdert van alle aanmeldingen van leden en het aantal volgers en dit regelmatig zal blijven doen.

Nieuwe helpdocumentatie. LinkedIn heeft nieuwe documentatie toegevoegd voor hulp bij het filteren van beperkte en slapende accounts. Het legt uit: “Om LinkedIn-leden en medewerkers beter te ondersteunen met meer robuuste inzichten in betrokkenheid en bereik, zullen beperkte en slapende accounts niet langer worden opgenomen in het totale aantal volgers en connecties vermeld op het profiel van een lid.”

LinkedIn bericht. Zo ziet de verandering van volgers eruit, gedeeld door @ItsSachinShah:

Het effect. Het hangt er van af. Sommige accounts kunnen een grotere impact hebben op hun aantal. LinkedIn wees op enkele factoren:

  • Hoe lang het account actief is.
  • Hoeveel connecties en volgers een lid heeft.
  • Plaatsen waar leden werkten of studeerden.

Uitleg accounttype. Dus wat zijn precies deze twee soorten accounts die LinkedIn filtert?

  • Hibernate-accounts: Het lid heeft zijn account voor een bepaalde tijd uitgeschakeld.
  • Beperkte accounts: Het lid heeft het Professional Community-beleid of de gebruikersovereenkomst van LinkedIn geschonden.

Wat gebeurt er als beperkte of slapende accounts actief worden? “Ze zullen opnieuw worden opgenomen in het aantal volgers en connecties waar ze voorheen deel van uitmaakten.” Van leden die de grens van 30.000 connecties bereiken, wordt hun account niet beperkt of opnieuw toegevoegd aan doelgroeplijsten, tenzij ze bestaande connecties verwijderen”, legt LinkedIn uit.

Waarom kan het ons schelen? Uiteindelijk zijn betrokkenheid en het aantal volgers ijdelheidsstatistieken. Het uitfilteren van inactieve accounts kan echter LinkedIn-gebruikers helpen die de grens van 30.000 connecties al hebben bereikt, waardoor ze verbinding kunnen maken met actieve gebruikers en mogelijk meer betrokkenheid en zichtbaarheid kunnen verdienen. Het bericht LinkedIn begint met het filteren van het aantal volgers van verbindingen verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten