Elon Musk heeft Linda Yaccarino benoemd tot nieuwe CEO van Twitter

Elon Musk heeft vandaag aangekondigd dat Linda Yaccarino de nieuwe CEO van Twitter wordt.

Advertentie. Musk kondigde het nieuws aan in een tweet en voegde eraan toe dat Yaccarino zich “voornamelijk zal richten op de bedrijfsvoering”. Musk zal zich richten op productontwerp en nieuwe technologieën. Musk voegde eraan toe:

  • “Ik kijk ernaar uit om met Linda samen te werken om van dit platform een ​​X-alles-app te maken.”

Twitter is technisch gezien geen bedrijf meer. Het is officieel bekend als X Corp. We weten echter nog niet precies wat het X-platform zal zijn.

Waarom kan het ons schelen? Twitter is soms een treinwrak geweest onder Musk. Het is de moeite waard om te kijken of het hebben van een nieuwe CEO van Twitter kan helpen de aangerichte schade te herstellen en adverteerders, marketeers en merken te verleiden.

Over Yaccarino. Meest recentelijk was Yaccarino voorzitter van wereldwijde advertenties en partnerschappen voor NBCUniversal Media. Yaccarino bracht meer dan 11 jaar door bij NBC in verschillende rollen.

Bekijk het interview van Yaccarino met Musk. Yaccarino interviewde onlangs Musk over de toekomst van marketing op Twitter tijdens het MMA POSSIBLE Miami Event 2023.

Twitter-volgers krijgen. Toen Yaccarino op 10 mei voor het laatst tweette, had ze 7.187 Twitter-volgers, zoals getweet door Dan Barker. Nadat Musk Yaccarino had aangekondigd als CEO, begon ze honderden volgers per minuut te krijgen. Ze heeft meer dan 150.000 volgers sinds de publicatie. Het bericht Elon Musk benoemt nieuwe Twitter-CEO: Linda Yaccarino verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten