Bing Chat levert videoreacties op met kenniskaarten en geoptimaliseerde reacties

Bing Chat levert videoreacties op met kenniskaarten en geoptimaliseerde reacties post thumbnail image
Microsoft heeft deze week een aantal nieuwe functies aangekondigd voor Bing Chat, waaronder afbeeldingen in antwoorden, geoptimaliseerde kennisantwoorden en meer. “Sommige van deze functies kunnen tijdelijk in uw Bing Chat-app verschijnen terwijl we ermee experimenteren”, schreef het Bing-team. Laten we dieper graven. Visuele antwoorden met flashcards. Bing Chat is visueler geworden, maar sommige van deze afbeeldingen kunnen nu kenniskaarten activeren. “Klik op de afbeelding om een ​​kenniskaart te openen waarmee je meer informatie over hun leefgebied, dieet, levenscyclus en andere feiten kunt ontdekken”, schreef Bing. Hier is hoe het eruit ziet: Geoptimaliseerde antwoorden. Bing Chat kreeg ook nieuwe geoptimaliseerde antwoorden die antwoorden tonen met betrekking tot winkelen, weer, financiën, banen, auto’s en recepten. Het onderstaande voorbeeld geeft u een meer visuele vergelijking van verschillende productresultaten. Andere functies. Met Bing Chat kunt u nu ook antwoorden exporteren naar een pdf, tekstbestand of Microsoft Word. Het kopiëren en plakken van code of andere blokken opgemaakte tekst gegenereerd door Bing Chat is ook verbeterd. Ten slotte kunt u nu opmaakprompts toevoegen, zoals alinea’s, opsommingstekens of nummering. Waarom kan het ons schelen? We blijven kleine en grote verbeteringen zien in generatieve AI-tools zoals Bing Chat. De interface van Bing Chat wordt steeds zoekvriendelijker, gebruiksvriendelijker en de antwoorden worden steeds beter. Het bericht Bing Chat krijgt beeldreacties met kenniskaarten en geoptimaliseerde reacties verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten