Google zal de komende maanden zijn nuttige contentframework-algoritme updaten

Volgende maand introduceert Google een nieuwe update van zijn handige contentframework. De update stelt Google Zoeken in staat om “inhoud die is gemaakt vanuit een persoonlijk of deskundig perspectief beter te begrijpen”, schreef het bedrijf.

Wat verandert. Google zei: “We verbeteren ook onze zoekposities door ons meer te richten op inhoud met unieke ervaringen en ervaringen.” “We zullen een update van dit systeem uitrollen die inhoud die is gemaakt vanuit een persoonlijk of deskundig perspectief beter zal begrijpen, waardoor we meer van deze nuttige informatie in Google kunnen rangschikken”, voegde Google eraan toe. De update zal Google helpen om meer “verborgen juweeltjes” weer te geven in de zoekresultaten van Google, legt Google uit.

Meer over nuttige inhoudsupdates. De nuttige inhoudsupdate van Google is gericht op “inhoud die in de eerste plaats lijkt te zijn gemaakt om goed te scoren in zoekmachines, in plaats van om mensen te helpen of te informeren”. Het doel van deze algoritme-update is om zoekers te helpen “inhoud van hoge kwaliteit” te vinden, aldus Google. Google wil betere en nuttigere content belonen die is gemaakt voor mensen en om gebruikers te helpen. Inhoud die is geschreven om te worden gerangschikt in zoekmachines – wat je ‘zoekmachine-eerste inhoud’ of ‘SEO-inhoud’ zou kunnen noemen – is de laatste tijd veel geschreven en besproken op sociale media. Kortom, zoekers raken gefrustreerd wanneer ze op nutteloze webpagina’s terechtkomen die goed scoren in de zoekresultaten omdat ze zijn ontworpen om goed te scoren. Het nieuwe algoritme van Google is bedoeld om dit soort sites te degraderen en nuttigere sites voor mensen te promoten boven zoekmachines. Google zei dat het een “voortdurende inspanning is om inhoud van lage kwaliteit te verminderen en het gemakkelijker te maken om inhoud te vinden die authentiek en nuttig lijkt in de zoekresultaten”.

Waarom kan het ons schelen? Deze nieuwe update is nog niet uitgebracht, maar zal in de komende maanden worden uitgebracht. We laten u weten wanneer de update live is en wat u van deze update kunt verwachten voor uw sites, inhoud en klanten. Blijf gewoon nuttige inhoud maken en hopelijk komt het op de lange termijn goed. Het bericht Google updatet nuttig algoritme voor inhoudssysteem in komende maanden verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten