Google Bard kan nu zoek- en kennisvensters, kaarten en meer weergeven, waardoor de wachtlijst wordt verwijderd

Google Bard kan nu zoek- en kennisvensters, kaarten en meer weergeven, waardoor de wachtlijst wordt verwijderd post thumbnail image
Google heeft vandaag de Google Bard-wachtlijst verwijderd bij Google I/O, waardoor Bard toegang heeft tot meer dan 180 landen in de VS in het Engels, Japans en Koreaans. Daarnaast heeft Google Bard ondersteuning toegevoegd voor een meer visuele interface, ondersteuning voor Google Lens, donkere modus en aanvullende integraties en functies, zo kondigde het zoekbureau aan. Dit komt bovenop de nieuwe Google Search Experience en Google Perspectives, die Google vandaag op I/O aankondigde over deze afbeelding en door AI gegenereerde afbeeldingslabels. De wachtlijst is verdwenen. U staat niet langer op de wachtlijst om u aan te melden voor Google Bard op bard.google.com. In plaats daarvan heeft u direct toegang tot Google Bard als uw taal en land worden ondersteund. Google Bard ondersteunt nu meer dan 180 landen in Amerikaans Engels, Japans en Koreaans. Google zei dat het in de loop van de tijd “geleidelijk de toegang tot meer talen, landen en regio’s zal uitbreiden”. Zoek- en kennisgrafiek. Google liet ook zien hoe Google Search en Knowledge Graph-gegevens Bard visueler en nuttiger kunnen maken. Google zei dat Bard nu “een nuttig antwoord kan geven, samen met rijke beelden om u te helpen beter te begrijpen wat u onderzoekt.” Hier is hoe het eruit ziet: Google Maps. Google heeft Google Maps ook geïntegreerd in Google Bard. Het kan een kaart rechtstreeks weergeven in het antwoordvenster van Google Bard: Google Lens. Google heeft ook Google Lens-functionaliteit rechtstreeks in Bard geïntegreerd. Google zei dat je een foto kunt uploaden en Bard kunt vragen “een grappig bijschrift over deze twee te schrijven”. Met behulp van Google Lens analyseert Bard de foto en bedenkt hij enkele creatieve bijschriften, allemaal binnen enkele seconden”, schreef Google. Dit is hoe het werkt: Coderingsverbeteringen. Google liet ook zien hoe Bard zijn coderingsondersteuning heeft verbeterd:
  • Bronvermeldingen: Vanaf volgende week zijn Google-citaties nog nauwkeuriger. Als Bard een codeblok invoert of andere inhoud citeert, klikt u gewoon op de annotatie en Bard zal die delen van het antwoord onderstrepen en de bron vermelden.
  • Exporteren knop: Google heeft de mogelijkheid toegevoegd om code te exporteren en uit te voeren met onze partner Replit, te beginnen met Python.
Donkere modus. Google heeft ook een donker thema aan Bard toegevoegd, waardoor het gemakkelijk is om Bards uiterlijk te veranderen van een lichte achtergrond met donkere tekst naar een donkere achtergrond met lichte tekst. U kunt handmatig schakelen of de standaardinstellingen van het besturingssysteem detecteren. Google Documenten en Gmail.. Ook met Google Docs en Gmail heeft Google opties met één klik toegevoegd om door Bard gegenereerde inhoud, inclusief opmaak, rechtstreeks naar Google Docs en Gmail te exporteren. Adobe Firefly. Bard met Adobe Firefly kan u nu helpen bij het maken van afbeeldingen. Google zei dat Adobe Firefly, Adobe’s familie van creatieve generatieve AI-modellen, nu is geïntegreerd in Google Bard, zodat je “je creatieve ideeën gemakkelijk en snel kunt omzetten in afbeeldingen van hoge kwaliteit die je vervolgens kunt bewerken of toevoegen aan je eigen ontwerp. Hier is hoe het eruit ziet: Waarom kan het ons schelen? Het is verbazingwekkend om te zien hoe snel deze AI-modellen en -tools van Google, Microsoft, Open AI en andere vooruitgang boeken. Er zijn nu praktische use-cases voor deze tools die u in uw dagelijks leven kunt gebruiken, en nu kunnen meer mensen ze gebruiken. Het bericht Google Bard kan nu zoek- en kennispanelen, kaarten en meer weergeven, waardoor de wachtlijst wordt geëlimineerd verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten