Aanmelden voor de nieuwe Google-zoekmachine-ervaring

Aanmelden voor de nieuwe Google-zoekmachine-ervaring post thumbnail image

Wil je als een van de eersten spelen met de nieuwe zoekmachine-ervaring van Google waarvan vandaag een voorproefje wordt gegeven op Google I/O? Google heeft een wachtlijst geopend waarop u zich kunt aanmelden.

Waar te registreren. U kunt zich aanmelden voor Google Search Labs op labs.google.com/search door u aan te melden bij Experiment with Search Labs. Hier is een GIF van de “Experiment with Search Labs”-interface waar u zich kunt aanmelden voor de nieuwe zoekgeneratie-ervaring van Google, evenals de nieuwe Code Tips en Add to Sheets-functies.

Wie kan zich inschrijven. Het is alleen beschikbaar voor zoekers in de VS en wordt momenteel alleen in het Engels ondersteund, aldus Google. Het werkt ook nog niet voor Google Workspace-gebruikers. Meld u dus aan met uw persoonlijke Gmail-account.

Wanneer worden wachtlijsten bevestigd? In de komende weken rolt Google langzaam de nieuwe Google Search Generation-ervaring uit, waarbij een groot aantal gebruikers wordt uitgenodigd. Google heeft het publiek op dit moment niet uitgenodigd om deze nieuwe Google-zoekopdracht te testen, maar in de komende weken zal Google beginnen met het uitnodigen van gebruikers die zich aanmelden op een wachtlijst. Google hoopt dat degenen die deelnemen aan de vroege release waardevolle feedback zullen geven die Google kan gebruiken om deze nieuwe Google-zoekervaring te verbeteren.

Waarom kan het ons schelen? Zoeken staat op het punt te veranderen. Dit is uw kans om te leren hoe het uw bedrijf en websites kan beïnvloeden.

Meer dekking. Bekijk onze eerste blik op de nieuwe zoekmachine-ervaring van Google en onze andere verhalen:

  • Advertenties in de nieuwe zoekfunctie van Google
  • Het nieuwe perspectief van Google op deze afbeelding en door AI gegenereerde afbeeldingslabels

Het bericht Hoe u zich aanmeldt voor de nieuwe Google Search Generation-ervaring verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten