Amazon werkt met AI-tools om video’s en afbeeldingen voor adverteerders te genereren

Amazon-adverteerders kunnen binnenkort AI-gegenereerde video- en afbeeldingsitems maken voor gebruik in advertentiecampagnes. Het bedrijf bevestigde dat het nu een team opbouwt om deze tools te leveren, meldde The Information. Er is geen geschatte tijd wanneer dit beschikbaar zal zijn.

Waarom kan het ons schelen? De mogelijkheid om onafhankelijk beeld- en video-items te maken, kan Amazon-adverteerders helpen hun vermeldingen te verbeteren, wat resulteert in meer verkopen en ROI op het platform.

Amazon diversifieert zijn groeiende advertentieactiviteiten. in 2022 De advertenties van Amazon brachten 38 miljard dollar op. USD-inkomsten. Het grootste aanbod is om verkopers in staat te stellen meer zichtbaarheid in de zoekresultaten te krijgen. Andere advertentie-inspanningen van Amazon zijn onder meer:

  • Videoadvertenties op Freevee, de videostreamingservice, en Thursday Night Football op Prime Video.
  • Audio-advertenties op Amazon Music.
  • Digitale advertenties voor Amazon Fresh-supermarkten.

Deelnemen aan de AI-wapenwedloop. Elders is Google van plan om generatieve AI toe te voegen aan Google Ads en heeft het al een manier getest om RSA te creëren met behulp van AI. En Microsoft blijft advertenties testen op New Bing. Het bericht Amazon werkt aan AI-tools om video’s en afbeeldingen voor adverteerders te genereren verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten