Hoe u verbinding kunt maken met Gen X, Millennials en Gen Z

Hoe u verbinding kunt maken met Gen X, Millennials en Gen Z post thumbnail image

De kunst van het werven en verkopen van klanten ondergaat een snelle en ongekende transformatie. Om relevant en concurrerend te blijven, moeten merken gelijke tred houden met de technologische vooruitgang en het steeds veranderende consumentengedrag. Aanpassen aan deze veranderingen is echter niet eenvoudig, aangezien elke generatie unieke behoeften, waarden en verwachtingen heeft waarmee merken rekening moeten houden bij het ontwikkelen van marketingstrategieën. Doe mee met de marketingexperts van Zeta Global terwijl ze diepgaand onderzoek en inzichten in de nieuwste consumententrends onthullen. Registreer u om “The Changing Face of Marketing: Connecting with X, Millennials and Gen Z” bij te wonen, gepresenteerd door Zeta Global. Klik hier voor meer Search Engine Land-webinars. De post How to Connect with X, Millennials and Gen Z verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten