Stop met het verspillen van uw zoekbudget

Stop met het verspillen van uw zoekbudget post thumbnail image

Hoe bepaal je waar je de marketingkosten kunt verlagen en de winstgevendheid kunt vergroten zonder dat dit ten koste gaat van de omzet? Als u een PPC-adverteerder bent, is de kans groot dat u geld weggooit met merktermen. Lone Rangers zijn de termen voor uw merk die op nummer 1 staan ​​in zowel betaalde als organische zoekresultaten, maar geen andere
concurrenten die erop bieden. Waarom betalen voor die klikken? Sommige bedrijfsmerken die zwaar investeren in betaalde zoekresultaten verspillen elk jaar miljoenen. Adthena’s onderzoek toont aan dat merken jaarlijks tot 20% van hun PPC-budget kunnen besparen door de uitgaven aan deze Lone Rangers te elimineren. Laat uw budget niet verloren gaan! downloaden Hoe u 1 op de 5 dollar terugkrijgt bij het zoeken naar een merk om alles te leren wat u moet weten om de zoekkosten voor merken te verlagen en te herinvesteren in beter presterende zoektermen. Het bericht Stop met het verspillen van uw zoekbudget verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten