Google anno 2023 in april update van beoordelingen is voltooid

Google bevestigde dat in 2023 in april de beoordelingen zijn bijgewerkt. Deze update is gepubliceerd in 2023 op 12 april, voltooide de release officieel in 13 dagen.

in 2023 Februari. recensies bijwerken. We herinneren je eraan dat in 2023 in april De preview-update werd op 12 april uitgerold. rond 12 uur E.T. Het duurde 13 dagen om deze update te plaatsen. Google heeft aangekondigd dat deze update op 12 april is gestart. en ging door tot 2023. 25 april Deze update gaat verder dan eerdere updates van Google Productreviews om beoordelingen te beoordelen voor elk onderwerp dat kan worden bekeken, waaronder:

  • Diensten en zaken.
  • Bestemmingen.
  • Media (bijv. games, films).

Google heeft de naam van zijn “productrecensiesysteem” gewijzigd in “recensiesysteem” en de taal in verschillende delen van zijn begeleidingsdocumentatie over productrecensies gewijzigd om nu van toepassing te zijn op alle soorten recensies.

Waarom kan het ons schelen? Als uw site generieke recensie-inhoud bevat, wilt u uw posities controleren om te zien of u bent beïnvloed. Is uw organische Google-verkeer verbeterd, afgenomen of gelijk gebleven? Op de lange termijn wilt u ervoor zorgen dat u veel meer informatie en aandacht besteedt aan uw recensie-inhoud. Maak het uniek om op te vallen tussen de concurrentie op internet. Als je meer advies nodig hebt over deze update, bekijk dan hier ons vorige verhaal.

Updates van eerdere productrecensies. Dit is de zevende release van de eerder bekende productreview-update, en nu is de review-update uitgebracht op 12 april. rond 12 uur E.T. De eerste update van productreviews is in 2021 gelanceerd. op 8 april werd de tweede gelanceerd in 2021. op 1 december werd de derde uitgebracht in 2022. op 23 maart werd de vierde vrijgegeven om 0222. op 27 juli en de vijfde werd uitgebracht in 2022. op 20 september en de zesde werd uitgebracht in 2023. 21 februari Google anno 2023 in april Reviews Update Complete verscheen als eerste op Search Engine Land.

Relevante berichten