Bing Webmaster Tools om volgende maand Bing Chat-vertoningen en klikken te ontvangen

Bing Webmaster Tools om volgende maand Bing Chat-vertoningen en klikken te ontvangen post thumbnail image

Microsoft zal Bing Chat-gegevens in mei rechtstreeks naar Bing Webmaster Tools verplaatsen, kondigde Fabrice Canel van Microsoft op Twitter aan. We wisten dat het eraan zat te komen toen Fabrice Canel een paar weken geleden het nieuws bracht, maar nu zegt Fabrice dat het de komende weken eraan komt.

Komt in mei. “E wordt in mei gelanceerd met Bing Webmaster Tools UX en Bing Webmaster Tools API”, zei Fabrice Cancel toen hem werd gevraagd of Bing Chat-gegevens in Bing Webmaster Tools gaan. In een andere tweet zei hij: “In de komende weken zullen we beginnen met het rapporteren van klikken en vertoningen op Bing Chat. Hier zijn de tweets: In de komende weken zullen we beginnen met het rapporteren van klikken en vertoningen op Bing Chat. — Fabrice Canel (@facan) maart 2023 21 april Ja, we lanceren in mei Bing Webmaster Tools UX en Bing Webmaster Tools API. — Fabrice Canel (@facan) 23 maart 2023 24 april

Bing Chat in Webmasterhulpprogramma’s. Bing Webmaster Tools zal binnenkort Bing Chat-integratie toevoegen, zodat uitgevers, makers van inhoud en site-eigenaren kunnen zien hoeveel verkeer de chatfunctie naar hun sites leidt. Dit maakt deel uit van het Bing-prestatierapport en toont vertoningen, klikken, klikfrequentie en meer. Hier is een foto van dit Jennifer Slegg-rapport op Twitter:

Bing Chat Webmasterhulpprogramma's 800x600

Waarom kan het ons schelen? Met alle zorgen, verwarring en spanning rond deze nieuwe conversationele AI-functies, zullen uitgevers, makers van inhoud en website-eigenaren baat hebben bij een rapport dat laat zien hoeveel mensen onze links zien, op onze links klikken en onze sites bezoeken. Zo snel, al in 2023. In mei zouden we moeten zien hoeveel verkeer en exposure onze sites rechtstreeks van Bing Chat krijgen. Ik hoop dat Google hetzelfde doet met Google Bard, maar aangezien Bard minder snel citaten suggereert, betwijfel ik of we dit binnenkort van Google zullen zien. De post Bing Webmaster Tools om volgende maand Bing Chat-vertoningen en -klikken te krijgen verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten