Nu kunt u Google Bard gebruiken om u te helpen coderen

Nu kunt u Google Bard gebruiken om u te helpen coderen post thumbnail image
Google Bard kan u nu helpen bij het coderen en ondersteunt meer dan 20 verschillende programmeertalen, waaronder C++, Go, Java, Javascript, Python en Typescript. Dus voor degenen onder u die veel coderen voor uw zoekmarketingtaken, wilt u misschien Google Bard of andere AI-chat-engines zoals ChatGPT of Bing Chat gebruiken om te helpen met uw codering. Coderen met Bard. Google liet voorbeelden zien van hoe Bard kan helpen met coderen. Google zei dat je “je Python-code naar Google Colab kunt exporteren en voorkomen dat je kopiëren en plakken moet gebruiken om in Colab te komen.” Bard kan je ook helpen bij het schrijven van functies voor Google Spreadsheets, legt Google uit. Bard kan u helpen uw code te debuggen. En als Bard je een foutmelding geeft of code die niet doet wat je wilde, kun je Bard gewoon zeggen: “Deze code werkte niet, repareer het”, en Bard kan je helpen met debuggen. Bard kan ook uitleggen wat de code doet, hier is een voorbeeld van Bard die de code uitlegt: Waarom kan het ons schelen? Als je codeert, kan Bard je misschien helpen. Bel Bard voor hulp met talen als C++, Go, Java, JavaScript, Python, TypeScript en zelfs Google Spreadsheets-functies. Google zei dat het nuttig zou moeten zijn voor het programmeren van ervaringsniveaus van beginners tot ervaren ingenieurs. Het bericht U kunt nu Google Bard gebruiken om u te helpen coderen verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten