Zet de volgende stap met first-party data

Zet de volgende stap met first-party data post thumbnail image

In de hevig concurrerende markt van vandaag is het bieden van een gepersonaliseerde ervaring van cruciaal belang voor klantbetrokkenheid en loyaliteit. Maar marketeers die zich niet aanpassen aan de verschuiving van beslissingsboom naar activeringsstrategieën lopen het risico achterop te raken en de kans te missen om klanten te verrassen met zeer gepersonaliseerde ervaringen op elk contactpunt. In deze workshop leert u hoe u naadloos kunt samenwerken met uw datateam om het volledige potentieel van first-party data te ontsluiten en gepersonaliseerde ervaringen te creëren die uw klanten op elk contactpunt verrassen. Meld u aan voor How To Power Next Best Action met First Party Customer Data gepresenteerd door Snowplow. Klik hier voor meer Search Engine Land-webinars. Het bericht Power-next best action with first party data verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten