Vergelijk de 11 populairste e-mails e-mailmarketingplatforms

Vergelijk de 11 populairste e-mails  e-mailmarketingplatforms post thumbnail image

Hoezeer digitale marketeers ook enthousiast zijn over de hete nieuwe dingen (we kijken naar jou, AI), een van de vroegste en meest gevestigde vormen van online marketing is e-mail. mail blijft de ruggengraat van veel bedrijfstoepassingen. Maar het is niet de e-mail van je grootvader. mailmarketing. Marketeers hebben geprofiteerd van datagestuurde personalisatie, multi-channel campagnebeheer, doelgroepsegmentatie, testen en meer – sommige mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie en machine learning. van MarTech e-mailen E-mailmarketingplatforms: een handleiding voor marketeers onderzoekt de bestaande zakelijke e-mail de markt voor e-mailmarketingplatforms en de overwegingen bij de implementatie ervan. Dit rapport van 59 pagina’s biedt het laatste nieuws, trends, kansen en uitdagingen waarmee deze markt wordt geconfronteerd, zoals gezien door marktleiders, leveranciers en hun klanten. Het rapport bevat ook top 10 leveranciersprofielen, prijsinformatie, capaciteitsvergelijkingen en aanbevolen evaluatie- en aankoopacties. Bezoek Digital Marketing Depot om uw exemplaar te krijgen. Het bericht Vergelijk de 11 populairste e-mails E-mailmarketingplatforms verschenen voor het eerst in het land van zoekmachines.

Relevante berichten