Google Search Console voegt nieuw gedetailleerd resultatenrapport “Geabonneerde inhoud” toe

Google Search Console toont nu uitgevers die deel uitmaken van Reader Revenue Manager informatie over “geabonneerde inhoud”. Google heeft een nieuw gedetailleerd resultatenstatusrapport geïntroduceerd om het verkeer van Google Zoeken en de fouten die ze kunnen corrigeren met behulp van hun gestructureerde gegevens, weer te geven.

Advertentie. Google twitterde: “We zijn verheugd om te melden dat Search Console een nieuw gedetailleerd resultatenstatusrapport introduceert, ‘Subscription Content’, zodat uitgevers van Reader Revenue Manager het verkeer van zoekopdrachten kunnen meten en gestructureerde gegevens kunnen corrigeren.” We zijn verheugd te kunnen melden dat Search Console een nieuw statusrapport met gedetailleerde resultaten voor ‘Abonnementsinhoud’ introduceert, zodat uitgevers van Reader Revenue Manager het verkeer van zoekopdrachten kunnen meten en gestructureerde gegevens kunnen corrigeren https://t.co/66ZP0DOwrJ — Google Search Center ( @googlesearchc) 2023 19 april

Wat is Abonneren met Google? Zoals we eerder hebben gemeld, staat Abonneren via Google centraal bij het tweede doel, het promoten van duurzame bedrijfsmodellen voor uitgevers. Het doel is om het voor gebruikers gemakkelijker te maken zich te abonneren, vooral op mobiel. Houders van een Google-account met betalingsgegevens kunnen met een paar klikken een abonnement kopen. De Google-referenties van de gebruiker worden vervolgens gebruikt als inloggegevens voor het abonnement. Abonneegegevens worden doorgegeven aan uitgevers.

Lezersgids voor inkomen. Google heeft een nieuw platform geïntroduceerd, Reader Revenue Manager genaamd, om uitgevers te helpen de betrokkenheid te vergroten door hun inhoud onder de aandacht van lezers te brengen. Dit maakt deel uit van het Google Uitgeverscentrum, waar u kunt beheren hoe lezers zich op uw inhoud kunnen abonneren en voor uw inhoud kunnen betalen. Voor meer informatie, zie tweet of bezoek de Reader Revenue Manager-portal.

Waarom kan het ons schelen? Voor uitgevers die Abonneren via Google en Reader Revenue Manager gebruiken, kan dit nieuwe Search Console-rapport u helpen bij het oplossen van problemen met gestructureerde gegevens. Het rapport kan ook informatie geven over de prestaties van uw inhoud op Google Zoeken. Het bericht Google Search Console voegt nieuw gedetailleerd resultatenrapport toe Geabonneerde inhoud verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten