Reddit werkt zijn genderidentiteit en advertentiebeleid bij

Reddit werkt zijn genderidentiteit en advertentiebeleid bij post thumbnail image

Reddit zal binnenkort onthulde genderidentiteit gaan gebruiken om advertenties op het platform te personaliseren. Het doel van deze wijziging is ervoor te zorgen dat de inhoud die op Reddit te zien is, inclusief advertenties, zo relevant mogelijk is voor de gebruiker.

Implementatie van nieuwe wijzigingen. De wijziging wordt in 2023 doorgevoerd. 24 april Reddit wil ervoor zorgen dat gebruikers op de hoogte zijn van de aanstaande wijziging en genoeg tijd hebben om hun accountinstellingen aan te passen of geslachtsinformatie te verwijderen als ze dat willen. Er worden privéberichten verzonden naar gebruikers die eerder hun geslacht hebben opgegeven, en degenen die dat niet hebben gedaan, worden op de hoogte gesteld tijdens het maken van een account en op de pagina met accountinstellingen waar ze hun geslacht kunnen opgeven.

Wie wordt getroffen? Accounts die door deze wijziging worden beïnvloed, zijn onder meer accounts die eerder geslachtsinformatie hebben verstrekt tijdens het maken van een account of later in accountinstellingen. Nieuwe accounts die vrijwillig deze informatie verstrekken, zullen ook worden beïnvloed en er zullen meldingen worden verstrekt tijdens het maken van een account.

Goed om te weten. Het is belangrijk om te onthouden dat het delen van deze informatie volledig optioneel is en niet vereist bij het maken van een nieuw Reddit-account. Degenen die nog nooit geslachtsinformatie hebben verstrekt, worden niet beïnvloed door deze wijziging.

Weigeren. Accounts kunnen hun genderidentiteit verwijderen als ze deze al hebben verstrekt door zich af te melden in hun accountinstellingen, waar ze “Ik wil niet zeggen” kunnen kiezen voor hun geslacht. Gebruikers kunnen leren hoe ze hun privacy-instellingen kunnen beheren in het Reddit Helpcentrum als ze het gebruik van hun gedeelde genderidentiteit willen beperken tot inhoud en aanbevelingen van de gemeenschap.

Graaf dieper. Je kunt het Reddit-bericht hier lezen.

Waarom kan het ons schelen? Het nieuwe beleid van Reddit stelt adverteerders in staat gebruikers meer relevante en gerichte inhoud te bieden. Door zich te richten op de specifieke interesses en voorkeuren van gebruikers op basis van de informatie die ze verstrekken, kunnen adverteerders de effectiviteit van hun advertenties vergroten, een grotere betrokkenheid bij doelgroepen stimuleren en mogelijk de betrokkenheid van gebruikers en conversieratio’s verhogen. Deze benadering laat ook zien dat adverteerders rekening houden met de unieke identiteit en ervaring van gebruikers, wat kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van hun merkreputatie op de lange termijn. Het bericht Reddit werkt zijn genderidentiteit en advertentiebeleid bij verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten