4 nieuwe functies van Instagram Reels

4 nieuwe functies van Instagram Reels post thumbnail image
Instagram heeft zojuist 4 nieuwe Reels-functies geïntroduceerd, waaronder:
  • Een speciale plek om inspiratie op te doen via populaire audio en hashtags op Instagram-reels.
  • Gemakkelijker bewerken van rollen
  • Twee nieuwe inzichtstatistieken voor Reels: totale en gemiddelde kijktijd.
  • De selectie van geschenken op rollen uitgebreid naar andere landen en een functie toegevoegd waarmee ontwikkelaars geschenken van fans kunnen herkennen.
Ontdek wat trending is. Ontwikkelaars zijn voortdurend op zoek naar nieuwe inhoudsideeën en om dit te vergemakkelijken, wordt een speciale ruimte geïntroduceerd om de nieuwste trends te inspireren. Hierdoor kunnen gebruikers de meest populaire nummers in Reels bekijken, controleren hoe vaak de audio is gebruikt en de audio voor zichzelf gebruiken of opslaan. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om trending topics en hashtags te verkennen die hen kunnen helpen bij het maken van inhoud. Zo kan het festivalseizoen vroeger dan verwacht in volle gang zijn. Rollen bewerken is eenvoudiger. Instagram vereenvoudigt het proces van het bewerken van Instagram-rollen door video’s, audio, stickers en tekst te combineren in een enkele bewerkingsinterface. Deze verbetering stelt gebruikers in staat om haspelelementen visueel beter uit te lijnen en in te stellen op hun respectieve momenten. Terwijl ze blijven investeren in de ontwikkeling van methoden om het bewerkingsproces te vereenvoudigen en te vergemakkelijken, kunnen gebruikers extra opwindende tools verwachten. Deze functie is wereldwijd beschikbaar op zowel iOS- als Android-apparaten. Insight-updates. Instagram verbetert de inzichten van Reels om de prestaties van de inhoud beter te begrijpen. Er worden twee nieuwe statistieken geïntroduceerd: totale kijktijd en gemiddelde kijktijd. Ze vergemakkelijken een inzichtelijke weergave in de drums van gebruikers. Totale kijktijd registreert de totale duur van het drumspel, inclusief alle herhalingen. De gemiddelde kijktijd berekent de gemiddelde speeltijd op de drum door de kijktijd te delen door het totale aantal keren dat de speler is afgespeeld. Als de gemiddelde kijktijd bijvoorbeeld 17 seconden is, betekent dit dat kijkers gemiddeld 17 seconden hebben gekeken. Deze informatie helpt gebruikers te bepalen waar hun publiek zich mee bezighoudt of waar ze een sterkere hook moeten creëren om kijkers langer vast te houden. Daarnaast introduceren ze een nieuwe methode om bij te houden hoe coils bijdragen aan gebruikersgroei. Gebruikers ontvangen nu meldingen van nieuwe volgers van hun rollen. Verbetering en uitbreiding van geschenken. Instagram heeft weggeefacties weggegeven aan meer makers en breidt de komende weken uit naar andere markten, waaronder Australië, Canada, Frankrijk, Mexico, Nieuw-Zeeland en het VK. Daarnaast introduceren ze een functie die laat zien welke fans een cadeau hebben gestuurd, zodat makers hun supporters kunnen herkennen. Door op het hartpictogram naast hun supporters te tikken, sturen makers een bericht naar fans om hen te laten weten dat hun geschenk is opgemerkt en gewaardeerd. Graaf dieper. Je kunt hier lezen over nieuwe Instagram-functies. Waarom kan het ons schelen? Voortdurende verbetering en ontwikkeling van Instagram-functies creëert een meer interactieve omgeving voor makers en gebruikers. Deze verbeteringen helpen adverteerders ook om het gedrag van consumenten beter te begrijpen, populaire inhoud te identificeren en gerichte campagnes te maken die passen bij hun doelgroep. Het bericht 4 nieuwe Instagram Reels-functies verscheen eerst op Search Engine Land.

Relevante berichten